Az elem (ek) nem szinkronizálható (k). További információkért lásd az iTunes hibajavítását - Apple Toolbox

Néhány felhasználó arról számolt be, hogy nem tudta sikeresen szinkronizálni az összes fájlt, ami ezt a hibát eredményezte: „(x) elem (ek) nem szinkronizálhatók. További információ: iTunes.

Javítás

A fotók okozhatják ezt a problémát. Amikor szinkronizálja a fényképeket iPhone-jával, iPadjével vagy iPodjával; Az iTunes minden egyes fényképből létrehoz egy kis verziót, és az „iPod Photo Cache” nevű mappában tárolja azokat. Előfordul, hogy a valódi fotók és a gyorsítótár mappában lévő képek közötti ellentmondások ezt a hibát okozhatják. A hiba kijavításához egyszerűen távolítsa el az iPod Photo Cache mappá (ka) t.

Ne aggódjon, ez a mappa automatikusan újra létrejön, amikor legközelebb szinkronizálja a fényképeket, és ennek a mappának a eltávolítása nem törli az eredeti fényképeket. Így találhatja meg az iPod Photo Cache mappát, hogy áthúzhassa a Kukába (Mac gépen) vagy a Lomtárba (PC-n). Kövesse: Menjen> Home, majd nyissa meg a Képek mappát, és keresse meg az iPhoto Library fájlt. Vezérlőgombbal kattintson az iPhoto könyvtárra, és válassza a Csomag tartalmának megjelenítése lehetőséget, ahol megtalálja az iPod Photo Cache mappát, és áthúzhatja a Kukába. Ezután indítsa újra az iTunes alkalmazást a szinkronizálás újbóli elindításához.

Legutóbbi hozzászólások