iCloud: A Photo Stream visszaállítása

A Photo Stream-et alaphelyzetbe állíthatja, ha bejelentkezik fiókjába az icloud.com oldalon. A visszaállítással az összes Photo Stream fotót eltávolítja az iCloud-fiókjából. Azonban a többi eszközére már továbbított fotó nem törlődik. Így teheti meg:

  • Látogasson el az icloud.com oldalra, és jelentkezzen be fiókjába az Apple ID hitelesítő adataival.

  • Kattintson a nevére.

  • Kattintson a Speciális gombra.

  • Kattintson a Fotófolyam visszaállítása elemre.

A visszaállítás után nem lehet visszavonni.

Összefüggő:

  • Az iCloud nem működik. Az iCloud problémák elhárítása
  • iCloud: Ismétlődő névjegyek iPhone, iPad készüléken: Javítás
  • Az iPhone keresése konfigurálása: iCloud
  • Hogyan regisztrálhat az iCloud szolgáltatásra

Legutóbbi hozzászólások