A Google Voice használata iPhone hangpostához

Az egyik dolog, ami tetszik a Google Voice-ban, az a lehetőség, hogy hangpostámat üzenet formájában kapjam meg. Például, ha valaki hangpostát hagy nekem az iPhone-on, és nem tudom feltétlenül azonnal ellenőrizni, akkor szöveges formában elküldöm nekem egy e-mailben, amelyet aztán el tudok olvasni. Akkor hajlamos azonnal azonnal, ha szükséges. És mivel a Google Voice-ot munkához használom, írásos átírást kapok az üzenetekről, ami segít, ha valamilyen okból törli a hangpostát. Szóval hogyan csináljam ezt? Ez tényleg nagyon egyszerű.

Az első dolog, amit meg akar tenni, az a Google Voice-fiók regisztrálása, ha még nem tette meg. Vagy külön számot rendelhet Önhöz, vagy 20 dollárt fizethet azért, hogy jelenlegi mobiltelefonszámát megtartsa Google Voice-számként. E példa kedvéért ez azoknak szól, akik úgy döntenek, hogy csak külön számot kapnak hozzájuk.

Miután belépett a Google Voice szolgáltatásba, a Hangbeállítások menübe szeretne lépni. Ezután kattintson a Telefon fülre. Itt akarja az „Új telefon hozzáadása” lehetőséget. Hozzá akarja adni mobiltelefonszámát ehhez a listához. Ezután kattintson a mellette lévő négyzetre, így minden kapott Google Voice-hívás továbbításra kerül az iPhone készülékére.

Ezután a telefonszáma mellett megjelenik egy link, amely azt írja, hogy „Aktiválja a Google Hangpostát ezen a telefonon”. Kattintson erre a linkre, és látni fogja, hogyan kell ezt megtenni. Miután befejezte ezt a folyamatot iPhone-ján, mostantól minden hangpostaüzenetet megkap, amely az iPhone készülékére érkezik a Google Voice-on. A funkció szép része az, hogy minden kapott hangposta, legyen az iPhone telefonszámára vagy Google Voice telefonszámára, egyenesen a Google Voice-hoz megy.

Kérjük, ne feledje, hogy a hangposta nem fog tovább menni az iPhone hangpostájához sem. Szóval érdemes letölteni az ingyenes Google Voice alkalmazást az App Store-ból, hogy segítsen ebben a folyamatban, hogy ellenőrizhesse hangpostáját.

Legutóbbi hozzászólások