A legjobb ingyenes iPad és iPhone alkalmazások csecsemőknek és kisgyermekeknek - Apple Toolbox

A kisgyerekek ugyanúgy szeretik az iPadeket, mint mindenki más. A gyermek életének korai szakaszában létfontosságú, hogy a csecsemők vagy kisgyermekek az agy fejlődésére összpontosítsanak. A kutatók szerint a korai tapasztalat és a környezettel való kölcsönhatás az egyik legkritikusabb tényező a gyermek agyának fejlődésében.

Az iPad ideális platform lehet mindenféle tanuláshoz. Ebben a bejegyzésben felsoroljuk az ingyenes, interaktív, szórakoztató, oktatási és kisgyermekeknek megfelelő alkalmazások és játékok választékát.

Jegyzet: Erősen javasoljuk, hogy nézze meg ezeket az iPad eseteket. Vegye figyelembe azt is, hogy érdemes kikapcsolnia az alkalmazáson belüli vásárlásokat, hogy megakadályozza a gyerek véletlenszerű vásárlásait.

Paint Sparkles Draw (iPhone, iPad és iPod Touch)

Ez egy ingyenes oktatási alkalmazás, amely mobil gyerekeknek készült színező könyveket hoz az iPhone vagy iPad készülékére. A gyerekek színezhetik a hercegnőket, szörnyeket, állatokat és még sok mást. Az alkalmazás szép színválasztékkal és ecsetekkel rendelkezik.

Tűzijáték árkád (iPhone, iPad és iPod Touch)

Ha gyermeke szereti a ragyogó fényeket és a tűzijátékokat, akkor ez az egyszerű alkalmazás az Ön számára. Az alkalmazás használatával gyermeke ragyogó fény- és hangkijelzéseket készíthet.

Barátságos alakzatok mesekönyv (iPhone, iPad és iPod Touch)

Ez az alkalmazás egy szórakoztató és teljesen interaktív játék segítségével segíti gyermekét az alapvető formák és színek elsajátításában. A Barátságos alakzatok mesekönyv aranyos történetet, szórakoztató játékokat és színes rejtvényeket kínál.

Little Reader Touch (iPhone, iPad és iPod Touch)

Ez egy oktatási multimédiás alkalmazás, amelynek célja, hogy a szülők megtanítsák gyermekeiket olvasásra. A Little Reader Touch segíthet bővíteni a kicsi szókincsét, és javíthatja kommunikációs készségüket.

Hangok és helyesírás (iPhone, iPad és iPod Touch)

Ez egy oktatási alkalmazás, amely megtanítja a gyerekeket, hogyan kell betűzni 6 különböző állat nevét. A Hangok és helyesírás segít a gyerekeknek a betűk és szavak felismerésében.

Baby Finger HD (iPad)

Ez az alkalmazás segít a gyerekeknek és a kisgyermekeknek formák létrehozásában a különböző figurák és hangok megérintésével. A Baby Finger HD egy nagyszerű alkalmazás, amely segít a gyermeknek betűk, számok, formák és tárgyak megismerésében egy aranyos és színes helyen.

:

Felépítés [Adhd és autizmus gyerekeknek] (iPhone, iPad és iPod Touch)

Oktatási alkalmazás, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy elemeket húzzanak objektumok építésének céljával. A gyerekek megpróbálják helyesen összeállítani az alkatrészeket, egymás tetejére, hogy teljes képet alkossanak.

Színes lufik (iPad)

Mindenki tudja, hogy a gyerekek szeretik a lufikat. Ez az alkalmazás lehetővé teszi a gyerekének, hogy léggömbökkel játsszon a képernyő megérintésével, hogy a léggömbök megjelenjenek és növekedjenek.

Rajz gyerekeknek! (iPhone, iPad és iPod touch)

Rajz gyerekeknek! lehetővé teszi a kicsiknek, hogy nyomon kövessék a vonalakat, hogy madarakat, békákat, teknősöket és egyebeket hozzanak létre. Minden színnevet hangosan közölnek az általuk választott ceruzával, és a gyerekek elkészülésükkor életre kelthetik alkotásaikat.

Gyerekek és kisgyermekek tanulási játék (iPhone, iPad és iPod touch)

Különböző játékok számára, ideális az óvodások számára, a Kids & Toddlers Learning Game remek választás. A játékok segítenek a számfelismerésben és a számlálásban. Az alkalmazás színes képeket, szórakoztató zenét és aranyos hanghatásokat kínál.

Starfall ABC-k (iPhone, iPad és iPod touch)

A Starfall ABC élvezetes fiatalod számára az ábécé megtanulása. Az alkalmazás számos játékkal és tevékenységgel rendelkezik, amelyek megtanulják a betűk felismerését és kiejtését. Vannak takaros dalok is, amelyekkel együtt énekelhetnek.

Elmo Loves ABCs Lite (iPhone, iPad és iPod touch)

A Szezám utca rajongói élvezni fogják az Elmo Loves ABC-vel való tanulást. Hallgassa meg, ahogy Elmo leírja a betűket, ösztönözze a gyerekeket, hogy kövessék őket, és mutasson szavakat ezekkel a betűkkel. Az alkalmazás rengeteg színt, videót és zenét tartalmaz a gyermekek szórakoztatásához, miközben tanulnak.

Iskola előtti! & Tipegő gyerekek tanulása - Abby játékok (iPhone, iPad és iPod touch)

A tanulás különböző területeit ösztönző alkalmazáshoz nézze meg az Óvoda! & Tipegő gyerekek tanulása. A gyerekek formákat, mintákat, betűket, számokat és egyebeket tanulhatnak meg, mindezt egy helyen Abby majommal.

KidloLand Kids mondókák (iPhone, iPad és iPod touch)

A KidloLand Kids Nursery Rhymes szórakoztató előadásokat, ügyes tevékenységeket és egyebeket kínál. A gyerekek megtanulhatják a betűket, a számokat és az alakzatokat, miközben a zene felé fordulnak.

Következtetés

Remélhetőleg egy vagy több ilyen fantasztikus, aranyos és színes alkalmazás csecsemőknek és kisgyermekeknek éppen az, amit keresett. Van egy ingyenes alkalmazásod, amelyet a kicsi szeret? Ha igen, ossza meg más olvasóinkkal az alábbi megjegyzésekben!

Legutóbbi hozzászólások