Készítse el egyéni rezgéseit iPhone-on, a használati útmutatóban

Az Apple Watch egyik legjobb tulajdonsága, sok felhasználó szerint az a képesség, hogy az értesítési funkcióval megrázza Önt. Az Apple Watch segítségével könnyedén beállíthatja a rázkódás intenzitását, ha beállítja a haptikus riasztások intenzitását. Ha hasonló funkciót szeretne felfedezni iPhone-ján, ne keresse tovább az egyéni rezgés funkciót.

Az egyéni rezgés funkció használatával különböző figyelmeztetéseket állíthat be családtagjai és barátai számára. Beállíthatja ezeket a mintákat, hogy figyelmeztesse Önt, ha valaki felhív vagy SMS-t küld Önnek. Ha elfoglalt egy értekezleten, akkor nem kell elővennie a telefonját, hogy lássa, ki próbál elérni. Egyéni minták kijelölésével felismerheti a riasztást.

Jó hír, hogy az iOS előre csomagolt, számos előre definiált rezgésmintával rendelkezik, amelyeket kihasználhat. Használhatja a rezgés funkciót az iPhone némító kapcsolójának be- vagy kikapcsolásával. Így hozhatja létre saját egyedi mintáit iPhone-ján.

1. lépés: Saját vibrációs minta létrehozása.

Menj Beállítások> Hangok> Csengőhang . Érintse meg a rezgés beállítását, és megjelenik az összes előre csomagolt szabványos minta, amelyet az Apple elérhetővé tesz az iPhone-on. Koppintson a listán található különféle mintákra, hogy kipróbálja őket. Most, ha sajátot szeretne létrehozni, érintse meg a ikont Hozzon létre új rezgést opciót a lista alján.

2. lépés: A rezgésminta testreszabása

Szürke képernyő jelenik meg. Érintse meg vagy tartsa az ujját azon a területen a minta készítésének megkezdéséhez. Általában körülbelül egy percig tart, amíg megszokja az interakció érzékenységét. Megállapítja, hogy a minta definiálásakor egy kék sáv fut át ​​a képernyő alján. Ennek segítségével meghatározhatja a minta maximális hosszát. Koppintson a Leállítás gombra bármikor, ha csak az eltelt időtartamot szeretné megtartani.

3. lépés: Tesztelje és mentse el az egyéni rezgésmintáját

Koppintson a Lejátszás lehetőségre, hogy kipróbálja az új mintáját érintse meg a felvételt hogy módosítsa. Ha elégedett az eredménnyel, érintse meg a Mentés és elemet nevezze el a mintáját. Ezután a mintád megjelenik az Egyedi címmel, készen arra, hogy eseményekhez vagy akár egy adott kapcsolathoz rendelhető legyen. Kicsit gyakorol, de létrehozhat néhány nagyon jó rezgésmintát saját használatára.

4. lépés - rendelje hozzá az egyedi mintát egy választott partnerhez

Az egyedi rezgés hozzárendeléséhez egy adott családtaghoz vagy baráthoz nyissa meg a Névjegyek alkalmazást, érintse meg a partnerek nevét a részletek megtekintéséhez. Érintse meg a Szerkesztés elemet, és görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a Csengőhang és TextTone lehetőségek. Érintse meg a Csengőhang elemet, és görgethet lefelé, és kiválaszthatja a névjegyhez az egyéni rezgésmintát, amelyet a 4. lépésben készített.

Koppintson a Kész gombra, és készen áll!

Reméljük, hogy kipróbált néhány mutatót, hogy beállíthassa saját egyéni rezgéseit az értesítésekhez. Ha legközelebb találkozóba megy, vagy filmet néz, és meghallja ezt a megszokott mintát, akkor megköszöni magának, hogy öt percet töltött el azért, hogy létrehozta ezeket az egyedi mintákat.

Legutóbbi hozzászólások