Hogyan lehet kijavítani a halál kék képernyőjét az iOS 9 alkalmazásban iPhone és iPad készülékekhez

Nem sokan hallottak az iPhone kék halál képernyőjéről. A probléma az iPhone 5 óta kezdődött, és most elterjedt az iPhone 6 és 6s készülékeken.

Mindannyian tapasztaltuk vagy láttuk a fehér képernyőt vagy a fekete képernyőt, igaz? A halál kék képernyője általában Windows 10-en és más operációs rendszereken történik, ezért az Apple iPhone-on nincs pontos megoldás erre a kérdésre. A vállalat egy vagy két firmware-frissítést adott ki a probléma megoldására, de ez nem tart sokáig, amíg az iPhone-felhasználók a végtelen indítókörnek köszönhetően újra meg nem látták.

Bár nincs pontos megoldás erre a problémára, találtunk néhány lehetséges javítást, amelyet kipróbálhat.

Belépés és kilépés a helyreállítási módból

A Beállítások alkalmazáson keresztül megoldhatatlan problémák esetén általában a helyreállítási módhoz fordulok segítségért. Néhányan megijedhetnek a kifejezéstől, de ez nem nagy baj. Sajnálom, hogy véletlenül beléptél ebbe az üzemmódba, de ezúttal a haverod lesz.

1. lépés: Töltse le a ReiBoot-ot, a Tenorshare ingyenes eszközét

2. lépés: Nyissa meg a szoftvert, és csatlakoztassa iPhone készülékét a számítógéphez

3. lépés: Miután a ReiBoot felismerte az eszközt, kattintson az Enter Recovery Mode gombra

4. lépés: Várjon néhány percet, és készülékét ki kell kapcsolni, és most egy kábelt és iTunes ikont fog látni az eszközön

5. lépés: Menjen vissza a szoftverhez, és kattintson a Kilépés a helyreállítási módból elemre

Ismét várjon 2 percet, amíg az iPhone újraindul. Most el kell tűnnie a halál kék képernyőjének. Javaslom, hogy őrizze meg ezt az eszközt arra az esetre, ha a jövőben bármi történne, amit nem tud megoldani magában az eszközön belül.

Kényszerítsd újra az iPhone-t

Ha nincs hozzáférése számítógéphez, vagy nem akar semmilyen eszközzel bevonni, van egy másik egyszerű módszer a probléma megoldására. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Power + Home gombot egyszerre, tartsa így 10 másodpercig, vagy amíg meg nem látja az Apple logót. Állítólag ez sok felhasználónak segített gyorsan kijutni az iOS kék képernyőjéből.

Az iPhone kék képernyője (BSOD) néha egy frissítés, leminősítés közepén jelenik meg, amelyet sérült alkalmazások okoznak, vagy csak egyszerűen az eszköz indításakor. Remélhetőleg a fent közzétett megoldások egyike segít abban, hogy iPhone vagy iPad készüléke normalizálódjon.

Legutóbbi hozzászólások