Hogyan lehet egyszerre törölni a kijelölt fotókat az összes Apple-eszközről

Mivel a háztartásainkban növekszik az Apple-eszközök száma, kihívást jelent a tartalom kezelése az összes eszközén. Tehát azok számára, akik arra kíváncsi, hogyan lehet egyszerre törölni az összes képet az iCloudból (az összes eszközzel együtt), megvan a válasz. Ebben a gyors cikkben bemutatjuk, hogyan használhatja az Apple szolgáltatásait a kiválasztott fotók egyszerre, egyetlen lövéssel történő törlésére az összes Apple készülékről.

Sok felhasználó még mindig régimódi módon kezeli fényképeit. Vagy kezelik minden Apple-eszközükön, vagy a Photo Stream segítségével osztják meg a fényképeket. Ez a manuális folyamat gyakran szinkronizálási problémákat okoz. Ha fényképet töröl az egyik Apple-eszközéről, akkor el kell mennie minden Apple-eszközéhez, majd manuálisan el kell távolítania a képet. Ez valóban fájdalmas.

kapcsolódó cikkek

  • Biztonsági másolat készítése az iPhone-fotókról az iCloud Photo Library használatával
  • A Photos Library nem zárható be? Megakadt a könyvtári üzenet bezárásakor? Javítsd ki jóra!
  • Készítsen biztonsági másolatot iPhone vagy iPad fényképeiről és minden egyébről

Gondoljon az iCloud Photo Library-re!

Jobb módszer ebben a korban az Apple iCloud Photo Library-jének beépített használata. Ez az iCloud funkció megkönnyíti az összes fotó és videó szinkronban tartását az összes Apple-eszközön.

Az a kis összeg, amelyet az iCloud-tárhely megszerzésére fordít, többszörösen megtérül azzal az idővel, amelyet megtakarít a fényképek kezelésére és tárolására gondolt. Ha még nem tette meg, akkor ez a legjobb alkalom, hogy havi iCloud-tárhelyet szerezzen magának.

A fényképek szinkronizálásának beállításához kapcsolja be az iCloud fotókat minden eszközön. Várja meg, amíg az összes feltöltődik a felhőbe, majd kapcsolja ki a Photo Stream szolgáltatást.

A kijelölt fotók törlése az összes Apple-eszközről egyszerre: A lépések

  • IPhone vagy iPad eszközén indítsa el a Beállítások> iCloud elemre koppintva
  • Ezután érintse meg a Fotók elemet, és kapcsolja be az iCloud Photo Library alkalmazást
  • Engedélyezze az iPhone Storage optimalizálását, hogy az eredeti, teljes felbontású fotókat és videókat az iCloud tárolja, és az iPhone csak az optimalizált verziókat tárolja. Önmagában ez a döntés sok helyet takarít meg az iDevice-en.
  • Hagyjon egy kis időt a Fotók szinkronizálására iPhone / iPad és iCloud készülékeivel
  • Ellenőrizheti, hogy a folyamat befejeződött-e, ha bejelentkezik az icloud.com webhelyre a hitelesítő adatokkal, és ellenőrzi a feltöltött fotókat.
  • Mac vagy MacBook számítógépén kattintson a > Rendszerbeállítások> iCloud elemre, és válassza a Photios lehetőséget. Kapcsolja be az iCloud Photo Library lehetőséget.
  • Miután az összes fotó sikeresen feltöltődött az iCloud-ba, a beállításokban letilthatja a „Feltöltés a fotóáramba” lehetőséget, ha úgy tetszik.

Ha a fotókat az összes Apple-eszközén áthelyezi az iCloud Photo Library-be, azok automatikusan szinkronizálódnak.

Miután törölt egy fényképet egy eszközről, az automatikusan törli az összes Apple eszközről, amely az Apple ID hitelesítő adatait használja.

Ez a funkció az egyik legjobb ok arra, hogy kis összegeket fektessen be az iCloud Storage szolgáltatásba. Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a gyors tippet.

Legutóbbi hozzászólások