Az enMTW készen áll az iOS 9.3 Jailbreak alkalmazással, és csak az iPhone SE-re vár

A Pangu iOS 9.1 Jailbreak megjelenése óta nem sokat beszéltünk Cydiáról és a Jailbreaking világáról. A segédprogram nem volt nagy siker, mert a firmware-t már nem írta alá az Apple. Abban azonban biztos vagyok, hogy mindenki továbbra is nagyra értékeli Pangut minden kemény munkájáért, és megmutatta, hogy a hackerek továbbra is aktívak a közösségen belül.

Térjünk vissza most a fő témához, jó hír, amelyet szerintem mindenki szeretni fog. iOS 9.3 Jailbreak megjelenési dátum. Sokan fel vannak ragadtatva, hogy most élőben közvetítik a közelgő iPhone-eseményt. Miért? Mivel az iOS hacker @enMTW azt állítja, hogy „a 9.3 egyébként útra kész. Várja az ÉK-t. ”

Dióhéjban az enMTW iOS 9.3 Jailbreak hamarosan le fog esni a közelgő iPhone SE elérhetőség után. Ne feledje, hogy nem ez az első hacker, aki ilyesmit állított. Bár senki másról nem beszéltünk, érdemes időt megemlítenünk egy Luca Todesco (qwertyoruiop) nevű olasz fejlesztőt, aki néhány, a Jailbreak-hez kapcsolódó munkáját bemutatja a Twitteren.

Meglepett minket az enMTW ez a bejelentése, mert ez nem egy tipikus módszer a jailbreak eszköz kiadására. A hackerek általában megvárják, amíg az Apple kiadja a nyilvánosság számára a tényleges master firmware-t, majd kiadja a segédprogramot. Az enMTW azonban más utat választott és lehetőséget adott ki az iOS 9.3 Jailbreak kiadására az iPhone SE bejelentése után.

Továbbra is keresni fogjuk a híreket és frissítéseket más ismert iOS fejlesztőktől és a hackercsapattól, mint a Pangu és a TaiG is. Biztos vagyok benne, hogy még dolgoznak a dolgaikon, és a márciusi esemény után talán láthatunk egy másik jailbreak eszközt.

Legutóbbi hozzászólások