Belefut az iTunes 14. hibájába? Javítás

Az iTunes nagyszerű lehetőség, amikor frissít a legújabb iOS vagy iPadOS rendszerre. Előfordul azonban, hogy a frissítés vagy a visszaállítás során olyan hibák lépnek fel, mint az iTunes 14-es hiba. Ez a hiba szerencsére könnyen megoldható néhány lépéssel!

Ha a frissítési folyamat során értesítéssel találkozik:Ezt az iPhone-t nem sikerült visszaállítani. Ismeretlen hiba történt (14), ”Van néhány megoldás az Ön számára.

Az Apple szerint ezt a hibát leggyakrabban az USB-kábel problémái okozzák. Ezenkívül olvasóink arról számolnak be, hogy az iTunes 14. hibát gyakran hibás firmware-frissítési fájl okozza. Tehát ellenőrizze a készülék USB-csatlakozását, az USB (Villám) kábelt és a számítógép vagy a tápfeszültség-csatlakozó USB-portját, hogy nincs-e rajta akadály.

Miért kapja az eszközem a 14. hibát?

A 14. hibát látja, amikor helyreállítja vagy frissíti az iOS-t az iTunes alkalmazással. Ennek a hibának többféle oka van, többek között:

 • Az USB-kábel meghibásodott vagy problémák merültek fel
 • Az iTunes régi verziójának használata
 • Firmware hibák vagy sérülés
 • Kevés a tárhely vagy a memória a készüléken
 • Instabil hálózati kapcsolatok

iTunes hiba 14 villám USB kábel okozta

Győződjön meg arról, hogy Made for iPhone / iPad / iPod kábeleket és töltőeszközöket használ.

Keresse termékein a Made for iPod, Made for iPhone és Made for iPad logókat. Ez a logó biztosítja, hogy a tartozékot kifejezetten iPodhoz, iPhone-hoz vagy iPad-hez való csatlakozásra tervezték, és hogy tanúsítva van, hogy megfeleljen az Apple teljesítménykövetelményeinek.

Az USB-kábel hibájának diagnosztizálásához hajtsa végre az alábbi lépéseket, és ellenőrizze, hogy a hiba ismét jelentkezik-e.

 • Használja az iDevice készülékhez mellékelt eredeti Apple Lightning USB-kábelt
 • Számítógépek esetén ne csatlakoztassa a billentyűzet USB-portját - közvetlenül a számítógéphez
 • Próbáljon ki egy másik USB-portot a számítógépén
 • Használjon másik Lightning USB-kábelt, ha van ilyen
 • Tesztelje a Lightning USB-kábelt egy másik számítógépen
forrás: alma

Frissítés a legújabb iTunes verzióra

Ha továbbra is megjelenik az iTunes 14. hiba, ellenőrizze, hogy rendelkezik-e az iTunes legújabb frissítésével.

 • Nyissa meg az iTunes alkalmazást, és nézze meg, hogy kéri-e az új verzió frissítését
 • Kövesse a lépéseket, és frissítse a legújabb iTunes szoftverre

Próbálja újra csatlakoztatni az eszközt, és ellenőrizze, hogy ez bevált-e.

A 14. hiba azt jelentheti, hogy az eszköz memóriája megtelt. Frissítés helyett próbálja meg visszaállítani a készüléket az iTunes segítségével. Ha először nem működik, nyomja meg az Option gombot (Mac) vagy a Shift billentyűt (Windows), majd válassza a Visszaállítás lehetőséget.

iTunes hiba 14 sikertelen firmware fájl okozta

Ha az iTunes nem ismeri fel az IPSW fájlt, vagy egy frissítés nem működik, az IPSW fájl törlése a számítógépről arra kényszeríti az iTunes-t, hogy a következő frissítéskor új IPSW fájlt töltsön le.

Bizonyos esetekben az eszköz frissítési fájljának letöltése nem sikerült. Ha igen, ez okozhatja a 14. hibát. Ha a helyreállítási probléma egy felhasználóra jellemző, akkor valószínűleg egy használhatatlan .ipsw fájl okozza. Az iTunes ezeket az IPSW fájlokat használja az eszköz visszaállításához.

Ha az iTunes hibát észleli, akkor az IPSW fájlok használhatatlanok lehetnek. Tehát próbálja meg törölni, átnevezni, vagy áthelyezni a fájlt egy másik könyvtárba.

Az IPSW fájl eltávolításával az iTunes letölti az IPSW új példányát.

IPSW fájlok Mac gépeken

Egyszerű módja a ipsw a fájl helye a Mac-en a Finder programmal van

 1. Koppintson a nyitó keresőre a dokkolójában, és tartsa lenyomva az Option gombot
 2. Válassza a Ugrás lehetőséget a Felső menüből
 3. Válassza a Könyvtár lehetőséget
  1. Ha nem tartja lenyomva az Option gombot, akkor a Könyvtár opció nem jelenik meg
 4. Nyissa meg a Könyvtár iTunes mappáját
 5. Keresse meg az iPhone / iPad / iPod szoftverfrissítések nevű mappát

Keresse meg kézzel a Mac IPSW fájlját

 • iPhone ~ / Könyvtár / iTunes / iPhone szoftverfrissítések
 • iPad ~ / Könyvtár / iTunes / iPad szoftverfrissítések
 • iPod touch ~ / Könyvtár / iTunes / iPod szoftverfrissítések

Megjegyzés: A „~” tilde az Ön otthoni könyvtárát jelöli.

Ha nem látja felhasználói könyvtárát, kövesse ezeket a lépéseket a megjelenítéséhez.

Az IPSW fájl Windows rendszerben történő megkeresése attól függ, hogy melyik Windows verziót, felhasználónevet és az iOS hardvert használja

Javasoljuk, hogy nyissa meg a Windows File Explorer alkalmazást, írja be a keresőmezőbe a „* .ipsw” kifejezést, és győződjön meg arról, hogy az egész számítógépen keres.

Ezután keresse meg és törölje azokat az iOS frissítési fájlokat az iTunes alkalmazásban .ipsw formátumban. Vagy keressen .IPSW fájlokat a / Felhasználók könyvtárban, ha több mint 1 felhasználói fiókja van.

IPSW fájlok Windows 8-10 rendszeren

 • \ Users \ USERNAME \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ iTunes \

Megjegyzés: Az AppData mappa gyors eléréséhez kattintson a Start gombra, írja be a keresősávba a% appdata% parancsot, és nyomja meg a Return billentyűt.Windows 8: Vigye a kurzort a jobb felső sarokba, kattintson a nagyítóra, írja be a% appdata% parancsot, és nyomja meg a Return billentyűt.

IPSW fájlok be vannak kapcsolvaWindows Vista és 7

 • \ Felhasználók \ felhasználónév \ AppData \ Roaming \ Apple Computer \ iTunes \ iPhone (iPad vagy iPod) Szoftverfrissítések

Megjegyzés: Az AppData mappa gyors eléréséhez kattintson a Start gombra, írja be a keresősávba a% appdata% parancsot, és nyomja meg a Vissza gombot

IPSW fájlok Windows XP rendszeren

 • Dokumentumok és beállítások / [felhasználónév] / Alkalmazásadatok / Apple Computer / iTunes / iPhone (iPad vagy iPod) szoftverfrissítések

Megjegyzés: Az Application Data mappa gyors eléréséhez válassza a Start> Futtatás parancsot. Írja be a% appdata% parancsot, és kattintson az OK gombra.

Az .ipsw fájl törlése vagy áthelyezése után kövesse ezeket a lépéseket:

 • Zárja be az iTunes alkalmazást a számítógépén
 • Most nyissa meg újra az iTunes alkalmazást a számítógépén
 • Ellenőrizze, hogy törölte-e az .ipsw (iOS frissítési fájl) fájlt a Rendszermeghajtó> Felhasználó> Felhasználónév> Alkalmazásadatok> Apple Com> iTunes> iPhone szoftverfrissítések menüpontban. Ha szükséges, töröljön bármit.
 • Ha iPad vagy iPad készülékét csatlakoztatja, kövesse ugyanezt az utat, de az iTunes mappába való belépés után lépjen az iPad szoftverfrissítések vagy az iPod szoftverfrissítések oldalra
 • Visszaállítás és frissítés iDevice-jét az iTunes utasításainak követésével

Már nem szabad az iTunes hibát észlelnie. Az iPhone vagy iPad eszköznek sikeresen vissza kell állítania és frissítenie kell a legújabb iOS rendszerre.

Válassza ki kézzel az IPSW fájlt az iTunes alkalmazásban

Ha megpróbálta törölni az ipsw fájlt, de az nem sikerült, inkább válassza ki kézzel, hogy melyik IPSW fájlt szeretné használni az iTunes számára.

 • Mac esetén tartsa lenyomva Opciókulcs
 • Windows rendszerben nyomja meg a gombotShift gomb
 • Nyomja meg a Visszaállítás gombot
 • Válassza ki a telepíteni kívánt IPSW fájlt

Ha az .ipsw fájl eltávolítása nem oldotta meg a visszaállítási problémát, akkor a problémát valószínűleg egy másik felhasználóspecifikus beállítás okozza. Ez magában foglal minden harmadik féltől származó biztonsági szoftver beállításait és az iTunes beállításait.

forrás: alma

Hol szerezhetek IPSW fájlokat iPhone, iPad és iPod Touch készülékeimhez

Az Apple kiadja az iTunes legújabb IPSW fájljait. Tehát, ha a legújabb iOS-t szeretné, csak használja az iTunes alkalmazást.

De ha készüléke régebbi verziókat használ, keresse meg ezeket az elavult IPSW letöltéseket az ilyen webhelyeken.

Töltsön le egy ipsw fájlt, és állítsa vissza iPhone, iPad vagy iPod készülékét azzal a fájllal

 1. Látogasson el az ipsw me oldalra, és töltse le az iPad verzióját
 2. Győződjön meg arról, hogy letöltött egy Apple aláírt IPSW verziót
 3. Nyissa meg az iTunes alkalmazást
 4. Csatlakoztassa iPadjét az iTunes-hoz
 5. Várja meg, amíg a helyreállítási üzenet megjelenik az iTunes alkalmazásban, és frissítési vagy visszaállítási lehetőségeket kínál
 6. Nyomja meg és tartsa lenyomva az Option gombot, majd válassza a Frissítés gombot, miközben az opció gombot még mindig lenyomva tartja
 7. Keresse meg a letöltött ipsw fájlt, és válassza ki
 8. Várja meg, amíg az iPad visszaáll az iOS verzióra

iTunes hiba harmadik féltől származó biztonsági szoftver okozta

Ha a fenti megoldások egyike sem oldja meg a hibát, ellenőrizze, hogy harmadik féltől származó biztonsági szoftver okozhatja-e a problémát. A harmadik féltől származó biztonsági szoftverek gyakran megakadályozzák az Apple iDevices visszaállítását, frissítését vagy biztonsági mentését azáltal, hogy nem engedélyezik az Apple szerverekhez való kapcsolódást.

Ezért próbálja meg ideiglenesen deaktiválni a harmadik féltől származó biztonsági szoftvert, és ellenőrizze, hogy az iTunes 14-es hiba megszünteti-e az iDevice frissítését vagy visszaállítását.

Összegzés

Jó gyakorlat az iTunes használata a legújabb iOS-re történő frissítéshez -csak először győződjön meg róla, hogy biztonsági másolatot készít!

Ha azonban a frissítés megkísérlése után is fennállnak a nehézségek, frissítsen az iTunes helyett WiFi-n keresztül. Győződjön meg arról, hogy kiváló WiFi-kapcsolattal rendelkezik, és ellenőrizze, hogy az iDevice akkumulátora legalább 50% -kal rendelkezik-e. Ha 50% -nál kevesebb töltés van, csatlakoztassa iPhone-ját, iPadjét vagy más iDevice-jét egy áramforráshoz, és indítsa el a frissítést. Gyors és megbízható WiFi kapcsolattal a frissítés zökkenőmentes és gyors.

Legutóbbi hozzászólások