Hiányoznak az Üzenetek alkalmazás és az iMessage névjegyek, megjelenik a szám? Javítások

A szöveges üzenetek telefonszámokat is tartalmaznak az iPhone készülékre mentett névjegyek neve helyett? Sajnos több felhasználó is megkapja ezt a problémát, amikor frissíti iPhone-ját vagy más iDevice-jét az Apple legújabb iOS vagy iPadOS verziójára.

KAPCSOLÓDÓ HOZZÁSZÓLÁSOK

  Ez a név nélküli probléma elég rohadt bosszantó, és még azt is tapasztalhatja, hogy nem tudja használni az Üzenetek alkalmazást, ha a nevek nem jelennek meg. Gondolkozz el róla. Hányan mondhatjuk el manapság valaki telefonszámát anélkül, hogy előbb ellenőriznünk kellene a telefonunkat?

  Tehát, ha ragaszkodik ehhez az Üzenet alkalmazáshoz, és az iMessage kapcsolattartók neve hiányzik, akkor ez a bejegyzés az Ön számára

  Íme néhány tipp, amelyek segíthetnek a hiányzó partnernevek kijavításában.

  Először is….

  Nézze meg az iCloud Contacts alkalmazást

  Az iCloud segít megszervezni és szinkronizálni a névjegyeket minden típusú készülék között, amennyiben azok ugyanazt az Apple ID-t használják. Tehát amikor felvesz vagy frissít egy névjegyet, az iCloud ugyanazt a módosítást hajtja végre az összes eszközén - nem kell manuálisan frissíteni.

  Az iCloud Névjegyek engedélyezésekor az egyes eszközökön tárolt összes névjegyinformáció feltöltődik az iCloudba, és szinkronizálódik. Tehát előfordulhat, hogy a névjegyek nem szinkronizálnak az eszközök között, ezért nem frissítik a névjegy kártyát a névvel és más releváns információkkal.

  Az iCloud névjegyek szinkronizálása az iDevices és a Mac gépeken

  IPhone, iPad és iPod készülékeknél lépjen a következőre: Beállítások> Apple ID> iCloud > és váltson a Névjegyek alkalmazásra. Amikor a rendszer kéri az Egyesítés vagy Mégse elemet, koppintson az Egyesítés elemre.

  Ha már be van kapcsolva, próbálja meg kikapcsolni, és válassza a Mégse lehetőséget a szinkronizálás kényszerítéséhez.

  Próbálja meg kikapcsolni az iCloud szinkronizálását, ha a törölt névjegyek folyamatosan visszatérnek.

  Mac esetén lépjen a következőre: Rendszerbeállítások> Apple ID (vagy iCloud) > és jelölje be a Névjegyek jelölőnégyzetet. A Mac Névjegyek alkalmazásában tárolt összes információ feltöltődik az iCloudba, és szinkronizálódik az összes eszköz között.

  Ha már be van jelölve, jelölje be, várjon néhány percet, majd jelölje be újra a szinkronizálás kényszerítéséhez.

  Győződjön meg arról, hogy minden használni kívánt szolgáltatás be van kapcsolva minden iCloud-eszközön.

  Ellenőrizze a Kapcsolat alkalmazás beállításait!

  Reader Corbett megosztott egy remek tippet, hogy először megnézze a Kapcsolat alkalmazás beállításait. Nyisd ki Beállítások> Névjegyek elemre és kapcsolja be / ki a rövid név és a becenév preferálása funkciókat a kapcsolatokban. Ezután térjen vissza az Message alkalmazásba, és nézze meg, hogy ez most működik-e rendesen.

  Ha ez nem segít, folytassa a következő lépésekkel

  1. lépés: Indítsa újra!

  Ahogy az Apple javasolja, amikor az iPhone vagy iPad nem a várt módon teljesít, indítsa újra a hibaelhárítást egy újraindítással, tartsa lenyomva az áramellátást, amíg az eszköz kikapcsol. Ezután kapcsoljon be normálisan. Ellenőrizze, hogy a probléma megszűnt-e.

  Ha ez nem sikerül, próbálkozzon kényszerített újraindítással, mielőtt más javítások felé tartana.

  Az újraindítás kényszerítése különféle modelleken

  • IPhone 6S vagy annál régebbi készülékeken, valamint az otthoni gombokkal és iPod Touch-okkal ellátott összes iPaden nyomja meg egyszerre a Home és a Power gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
  • IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus esetén: Tartsa nyomva legalább 10 másodpercig az Oldalsó és a Hangerő le gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
  • IPhone 8 vagy újabb és otthoni gombok nélküli iPad készülékeken: Nyomja meg és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Ezután nyomja meg és azonnal engedje fel a Hangerő csökkentése gombot. Végül nyomja meg és tartsa lenyomva az Oldalsó / felső gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó

  Jó gyakorlat újraindítani az iDevice-t bármely iOS-frissítést követően.És gyakran foglalkozik sok idegesítő kérdéssel.

  De ha az újraindítás nem segített, olvass tovább!

  2. lépés: Ellenőrizze, hogy a névjegyek szinkronizálva vannak-e

  Ezután ellenőrizze, hogy a kapcsolattartók szinkronizálják-e a kívánt harmadik fél fiókjait (például az Outlook, a Google, a Yahoo és így tovább.)Beállítások> Jelszavak és fiókok>és érintse meg az összes felsorolt ​​fiókot.

  Ezt ellenőrizzeNévjegyekbe van kapcsolva, ha azt szeretné, hogy ezek a névjegyek szinkronizálódjanak az iDevice készülékkel. Az iOS 10 és korábbi verziókat használó emberek számára ellenőrizzeBeállítások> Mail> Fiókok elemreés hajtsa végre ugyanezt a lépést a Kapcsolatok szinkronizálásánál az egyes e-mail fiókokkal.

  Ha ez nem segített, keresse meg az alábbiakban további tippeket.

  Próbálja ki ezeket a tippeket egyenként. Ezután tesztelje, mielőtt megpróbálja a következőt

  • Érintse meg Beállítások> Üzenetek> MMS-üzenetek elemre. Kapcsolja ki, várjon 10-20 másodpercet, majd kapcsolja be újra
  • Kapcsolja be és ki az iMessage funkciót. MenjBeállítások> Üzenetek> iMessage
  • A hálózati beállítások visszaállítása. Ez a művelet eltávolítja a tárolt WiFi jelszavakat, ezért a folytatás előtt győződjön meg róla, hogy ismeri ezeket. MenjBeállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati beállítások visszaállítása
  • Próbálkozzon a névjegyek újjáépítésével. Nyisson meg bármilyen véletlenszerű kapcsolatot az iDevice-en. Szerkessze az információkat (például adjon hozzá faxszámot vagy otthoni telefonszámot - még akkor is, ha hamis szám), és mentse. Indítsa újra a készüléket a Csúszka használatával az eszköz kikapcsolásához, vagy Beállítások> Általános> Visszaállítás> Leállítás. Ezután kapcsolja be az iPhone készülékét

  Ellenőrizze, hogy az iPhone regionális beállításai helyesek-e

  • Menj Beállítások> Apple ID-profil> iTunes és App Store> Apple ID> Apple ID megtekintése. Szükség esetén frissítse a régiót
  • Egyes felhasználók arról számolnak be, hogy sikerrel változtatták a régiót valami másra, újraindították, majd visszaváltoztatták hazájukra / régiójukra

  Zárja be az Üzenetek alkalmazást

  1. IPhone vagy iPad eszközön, amelynek kezdőképernyőjén nincs kezdőgomb, csúsztassa felfelé az ujját a képernyő aljától, és kissé szüneteltesse a képernyő közepét az App Switcher megnyitásához.
  2. A Home gombbal rendelkező iDevice készüléken kattintson duplán a Home gombra az App Switcher megnyitásához
  3. Húzza jobbra vagy balra az Üzenetek alkalmazás megkereséséhez
  4. Húzza felfelé az alkalmazás előnézetét a bezáráshoz

  Kapcsolja ki és be az egyéni fiók kapcsolattartóit

  • Menj Beállítások> Fiókok és jelszavak.
  • Jelölje ki az összes olyan fiókot, amely szinkronizálja a névjegyeket az eszközével (például a Gmail, az Outlook, az iCloud és így tovább.)
  • Nyissa meg az összes fiókot, és kapcsolja ki a Kapcsolatok gombot

   Kapcsolja ki és be az összes fiók kapcsolatait.

  • Várjon 10-20 másodpercet, majd kapcsolja vissza a Kapcsolatok elemet BE
  • Miután végrehajtotta ezt az összes csatlakoztatott fiókot, ellenőrizze, hogy a probléma megoldódott-e

  Az iOS frissítés után a kapcsolattartók nevei nem jelennek meg az üzenetekben?

  Ha úgy találja, hogy az iMessage számokat mutat, akkor ne nevezze VAGY néhány kapcsolattartója (esetleg az összes) hiányzik az iDevice-ből közvetlenül az iOS frissítése után; az egyik lehetőség az, hogy visszaállítja őket az iCloud biztonsági mentéséből.

  Ez a javítás feltételezi, hogy az iCloud használatával biztonsági másolatot készít a kapcsolattartási adatokról. Ellenőrizze ezt az alábbi képernyőképen, hogy megnézze, biztonsági másolatot készít-e a névjegyekről az iCloud segítségével.

  A névjegyek biztonsági mentésből történő visszaállításának legegyszerűbb módja a megérintés Beállítások> Az Apple ID-profilod> iCloud.

  Itt találja a névjegyeket az „ALKALMAZÁSOK AZ ICLOUD HASZNÁLATÁBAN” részben. Állítsa a Kapcsolatok gombot KI állásba, és válassza a Törlés elemet az iPhone-ról. Ezután indítsa újra az iDevice alkalmazást, és térjen vissza ehhez a beállításhoz, és kapcsolja be újra a Névjegyeket az iCloud alatt.

  Az iCloudról az iDevice-re való letöltéshez szükséges idő az iCloud-fiókba mentett összes névjegy számától függ.

  Több névjegyzéket használ? Vagy másolatok vannak?

  Ha több névjegyzéket használ, például a munkahelyi és a család / barátok, a házastársa és a gyerek kapcsolattartói és az ismerősei, akkor ismert probléma az, hogy amikor számos fiók szinkronizálódik egyetlen iDevice eszközzel, akkor a problémák felmerülnek.

  Ez különösen igaz, ha ezek a különálló névjegyzékek ugyanazokkal a névjegyekkel rendelkeznek - ami duplikátumokat vagy akár háromszorosokat eredményez. Tehát, ha több névjegyzéket használ, próbálja egyesíteni ezeket a másolatokat egyetlen fő névjegyzékbe. A problémával rendelkező felhasználók azonnali helyreállítást jelentenek több kapcsolat fésülése után.

  Távolítsa el az országkódot a saját országbeli kapcsolattartókhoz vagy a fordítva

  Egyes felhasználók arról számoltak be, hogy az országkód szerkesztésével vagy eltávolításával orvosolták ezt a problémát (az Egyesült Államokban ez az 1 a szám elején). Valamilyen oknál fogva az iOS-frissítések gyakran hozzáadják az országkódot még a saját országbeli kapcsolatokhoz is. Ezeknek a kapcsolattartóknak indítsa el a telefonszámot a körzetszámmal, és törölje az 1-es számot (vagy bármilyen országos kódot is). A változtatások végrehajtásához nyissa meg a Névjegyek alkalmazást.

  Ezzel szemben egy olvasó úgy találta, hogy az ellenkezője segített - hozzáadta az országkódot.Végül csak egy névjegyet szerkesztett, hozzáadta a +1 előtagot a mobilszámukhoz, és elmentette.

  Amikor azonnal visszatérünk az Üzenetek oldalra, nem csak a kapcsolattartó nevét rögzítették, hanem valahogyan az összes kapcsolatát is rögzítette! Miután ellenőrizte az összes kapcsolattartóját és tesztelt SMS-ben néhány barátnak / családnak, eltávolította a +1-t erről az egyetlen névjegyről, és minden továbbra is javult.

  Az országkód hozzáadását a kapcsolattartó számhoz mindenképpen érdemes kipróbálni, ha a kapcsolattartók nem rendelkeznek országkóddal.

  A hiányzó kapcsolattartó nevek javítása a MacBook segítségével

  Ha iPhone vagy iPad sikertelenül próbálta ki a fentieket, feltétlenül próbálja ki ezt a lépést, ha kéznél van a MacBook.

  Ez lényegében arra kényszeríti a Contact alkalmazást, hogy újraszinkronizálja az iCloudot, ezáltal frissítve az információkat az összes eszközön.

  Nyissa meg MacBook-ját, és indítsa el a Névjegyek alkalmazást (feltéve, hogy a névjegyeket az összes eszköz szinkronizálja az iCloud segítségével).

  Kattintson a Névjegyek felső menü Beállítások… elemére, és válassza a Fiókok lehetőséget. Itt válassza ki az iCloud-fiókot, és győződjön meg arról, hogy néhányszor átkapcsolta az „engedélyezés / letiltás” beállítást, kb. 15 másodpercet adva az erő-engedélyezés letiltása között. Az utolsó lépés ennek a beállításnak az engedélyezése.

  Kérjük, győződjön meg arról, hogy be van állítva az automatikus letöltésre, amint az az alábbi képen látható.

  Ezután teljesen kapcsolja ki az iDevice-t és a MacBook-ot, indítsa újra a MacBook-ot, majd indítsa újra az iPhone-t vagy iPad-et.

  Ellenőrizze, hogy a kapcsolattartói nevek megjelennek-e az eszközön.

  Olvasói tippek

  • Itt vannak a lépések, amelyek javították Mike Mac-jén: lépjen az Üzenetek> Beállítások> iMessage menüpontra. Válassza az Apple ID lehetőséget - jelentkezzen ki, majd jelentkezzen be újra
  • Nem használom az iCloud-ot a Névjegyeim kezeléséhez. Ezért ehelyett manuálisan szinkronizálom őket az iTunes (vagy a Finder) használatával. Ehhez nyissa meg az iTunes vagy a Finder alkalmazást, és szinkronizálja készülékét a számítógéppel - ismételje meg az esetleges további eszközöket
  • Peter megtalálta ezt a nagyszerű tippet azok számára, akik a Gmailt használják kapcsolattartókhoz. Ha a Gmailt használja, és a telefonja ott van. Változtassa iCloud-ra. Tehát a telefonjában menjen Beállítások-> Kapcsolatok-> Alapértelmezett fiók-> iCloud<- mivel benne lesz a Gmail, állítsd át iCloud-ra
  • Mindössze annyit kell tennie, hogy az iCLOUD használatával lépjen a SYSTEM PREFERENCES> APPLE ID> ALKALMAZÁSOK EZEN A MAC-on. Jelölje be a „Kapcsolatok” jelölőnégyzetet, és máris indulhat!
  • Újabb remek tipp Jeremytől, aki MacBook-jával kezelte ezt a problémát. Azzal kezdte, hogy reflektorfényben keresett a mac-on, kereste a „névjegyeket”, bejelentkezett, majd kb. 10 perc, amíg a forgó kerék megáll az „összes csere” mellett. Amint ez a szinkronizálás befejeződött, a Mac összes iMessage-je megmutatta a partnerek nevét. Remélem ez segít.

  Legutóbbi hozzászólások