Az Apple Music újdonságai az iOS 13 rendszerben

Az iOS 13 valószínűleg az évek óta az Apple mobilszoftverének legnagyobb frissítése. Annyi új változás, funkció és frissítés van, hogy nehéz lehet mindet megtalálni.

Ilyen például az Apple Music. Az alkalmazás nem kapott túl sok képernyő-időt a WWDC ’19 -en, de az Apple jó néhány változtatást integrált az alkalmazásba. Szántunk rá időt, hogy megtaláljuk a „legjobb” funkciókat, és megosztjuk, hogyan befolyásolják az Ön tapasztalatait.

Sötét mód mindenhol

Ez egy olyan funkció, amelyért a felhasználók már kiabáltak, és végre megérkezett. Az összes iOS 13 és iPadOS rendszeren már létezik egy rendszerszintű Dark Mode. Ez számos kedvenc alkalmazását tartalmazza, az Apple Music mellett.

Ahelyett, hogy elvakítaná az összes fehér háttér, kiválaszthatja a Sötét módot, és minden jobban megjelenhet. Ráadásul, engedélyezve a Sötét módot, ennek elméletileg javítania kell az akkumulátor élettartamán, mivel nincs annyi pixel, amelyet az OLED kijelzőkkel használnak.

Ismétlődő dalok lejátszási listákkal

Mobileszközeinken élünk, és ugyanez elmondható a zenei könyvtárakról is. Az Apple Music az egyik vezető streaming platform, mivel könnyedén létrehozhatja a személyre szabott lejátszási listákat.

A múltban frusztráló lenne egy hosszú lejátszási listát létrehozni, és csak annyit találni, hogy duplikált dalokat adott hozzá. Az Apple Music használatával az iOS 13 rendszerben ez már nem jelent problémát, mivel az alkalmazás figyelmeztető párbeszédpanelt dob ​​fel, amelyben elmagyarázza, hogy a dal már hozzá lett adva az aktuális lejátszási listához.

Keverés és ismétlés opciók

Bármilyen okból az Apple szeret zenélni a Zene alkalmazás Shuffle és Repeat gombjaival. Még az iOS 12-ben ezt úgy tették, hogy felcsúsztatták a lejátszott zeneszámot, és megérintették a Shuffle vagy az Repeat gombokat.

Az iOS 13 alkalmazással ez ismét megváltozott, mivel be kell állnia a lejátszási listára. A Most játszott képernyő alján koppintson az „Up Next” gombra. Innen látni fogja a dalok listáját, és az „Up Next” alatt itt vannak a Shuffle és az Repeat gombok.

Testreszabható menük

Az iOS 13 újabb nagy frissítése érkezett a Share Sheet oldalra, amely számos elvégezhető műveletet tartalmaz. Ezek testreszabhatók alkalmazásonként, az Apple Music-ot is beleértve.

A Zene használatakor érintse meg és tartsa lenyomva egy dalt, és számos lehetőség közül választhat. Görgessen egészen az aljáig, koppintson a „Műveletek szerkesztése” gombra, és testreszabhatja a megosztási lapot az Ön számára leghasznosabb műveletekkel.

Live Lyrics

Legyen szó karaoke estéről, vagy csak szereti a dalszövegeket tanulni, az Apple Music iOS 13-ban fantasztikusan új funkcióval rendelkezik. Az Élő dalszövegek itt vannak, és a dalok gördülnek a zene lejátszása közben, így leállíthatod a nyelvet.

Ennek eléréséhez érintse meg a Dalszöveg gombot a Most játszani képernyő alján, és a képernyő átveszi. Továbbra is hozzáférhet a zenei vezérlőkhöz, de a jelenlegi szöveg kiemelt lesz. Ráadásul, ha egy adott szakaszra szeretne ugrani, érintse meg a szavakat, és a dal erre a pontra ugrik.

Fel a következő várólistára

A Véletlen sorrend és az Ismétlés választások mellett az Up Next Queue is fájó hely volt az Apple számára. Az iOS 13 alkalmazással a dolgok ismét változnak, mivel csak egyetlen érintésre lesz szükség a dalok sorának megtekintéséhez.

A felhasználók most úgy rendezhetik ezeket a dalokat, hogy nyomva tartják őket. Vagy használja a Lap megosztása műveleteket, hogy gyorsan hozzáadhasson dalokat az Up Next Queue-hoz. Most már csak a „Minden törlése” gombra van szükségünk, hogy visszatérjünk, és valóban üzleti tevékenységet folytatunk.

Élő rádió iOS 13-mal

Most már élő rádiót játszhat az iOS 13 rendszerrel (bár a funkciót az iOS 12 szelektív régióiban tették elérhetővé). Az élő rádió elérésének legjobb módja az iPhone-on keresztül a Siri. Itt van egy részletes útmutató, amelyet a Digital Trends barátaink ismertettek erről a funkcióról.

Következtetés

Az Apple Music összes változása végül belerázott, hogy eltávolodjak a Spotify-tól. Nyilvánvaló, hogy az Apple megpróbálja közvetlenül bekapcsolni a Spotify-t, és ezek a változások elősegítik a folyamatot.

Mondja el nekünk, hogy mi a kedvenc változása az Apple Music alkalmazással az iOS 13 rendszerben. Hangjelzést ad ki, és küldjön néhány linket az Apple Music kedvenc lejátszási listáihoz, mert mindig új zenét keresünk, hogy meghallgassuk.

Legutóbbi hozzászólások