Az e-mailek teljes törlése az iPhone készülékről és a tárhely mentése

Amikor az iPhone-on kezeljük az e-maileket, meglepetés lehet, hogy mennyi helyet foglalhat el. Az Apple az évek során lassan, de biztosan frissítette a hivatalos Mail alkalmazást jobb funkciókkal, és ugyanez igaz az iOS legújabb verziójára is.

Ajánlott olvasmány

    Az e-mailek teljes törléséről azonban még mindig vannak bizonyos aggályok. Szerencsére az Apple jelentős változtatásokat hajtott végre a Beállításokban, lehetővé téve az e-mailek teljes törlését az iPhone készülékről.

    Kövesse ezeket a gyors tippeket az e-mailek törléséhez iPhone-járól, iPad-jéről vagy iPod-járól, ezzel csökkentve a Mail App-eszközön tárolt összes helyet

    • A fiók eltávolítása és újbóli hozzáadása az eszközhöz elősegíti a Mail alkalmazás tárhelyének tisztítását. MenjBeállítások> Jelszavak és fiók> lehetőségetérintse meg a a fiók neve>nyomja meg Fiók törlése. Ezután indítsa újra az eszközt, és az újraindítás után adja hozzá a fiókot a választáshozBeállítások> Jelszavak és fiókok> Fiók hozzáadása
    • Az e-mail szolgáltatótól származó e-mail törlése webböngészővel gyakran a legegyszerűbb módja annak, hogy törölje az iDevice-t eltömő e-mailt - jelentkezzen be fiókjába egy olyan számítógépről és böngészőből, mint a Safari, majd onnan törölje az e-maileket. Ezután indítsa újra az iDevice alkalmazást, és várja meg, amíg a Mail alkalmazás szinkronizálódik az e-mail szolgáltató szervereivel
    • Jelentkezzen be e-mail fiókjába egy webböngészőn keresztül, és korlátozza a szolgáltatás által egyszerre letöltött e-mailek számát. Például a Gmailt használó emberek itt találják meg ezt a lehetőséget Beállítások> Továbbítás és POP / IMAP> IMAP-hozzáférés> Mappa méretkorlátjai. Válassza a lehetőséget Az IMAP-mappák legfeljebb 1000 üzenetet tartalmazhatnak
    • Állítsa le e-mailjét a távoli képek betöltéséről. MenjBeállítások> Mail> kapcsolja ki a Távoli képek betöltése lehetőséget

    Haladóbb lehetőségekért olvass tovább!

    Az e-maileket teljesen törölheti az iPhone készülékről

    Jelszavak és fiókok kiválasztása válassza ki az e-mail speciális beállításait győződjön meg róla, hogy alapértelmezettként a Törölt postafiók lehetőséget választotta

    Ha eleged van abból, hogy a Mail alkalmazás tele van túl régi e-mailekkel, és nem tűnnek el, akkor itt tenned kell. Általában megpróbáljuk megtalálni a problémák megoldásának módját néhány lépésben, de ez egy kicsit mélyebb.

    Tanuld meg törölni az e-maileket bármely iDevice eszközről

    1. Nyisd ki Beállítások
    2. Válassza a lehetőséget Jelszavak és fiókok
    3. Válasszon egyet e-mail fiókjából a listából
    4. Válassza ki újra ugyanazt az e-mail fiókot
    5. Görgessen az aljára, és koppintson a ikonra Fejlett
    6. Válassza a Postafiók viselkedése cím alatt Archiválja a postafiókot
    7. Keresse az irányt A szerveren
    8. Érintse meg a pipához Minden levél az „On The Server” -ről.
    9. nyomja mega jobb felső sarokban az előző képernyőre lépéshez és a címsor megkereséséhez Az eldobott üzenetek áthelyezése
    10. Válassza a lehetőséget Törölt postafiók
    11. Koppintson a <> a jobb felső sarokban az előző képernyőre való visszatéréshez
    12. Kattintson a gombra Kész a jobb felső sarokban a beállítások mentéséhez
    13. Ismételje meg az összes e-mail fiókot

    Most, hogy az összes beállítást helyesen adta meg, a következő lépés az e-mailek teljes törlése az iPhone-ról. Ennek érdekében csak néhány lépés van hátra az „Inbox Zero” -nál:

    1. Nyissa meg a Mail alkalmazás
    2. Koppintson a 'Szerkesztés’A jobb felső sarokban
    3. Jelölje ki az összes törölni kívánt e-mailt
      1. Egyszerre legfeljebb 150 e-mailt törölhet
    4. Miután az iOS törölte ezeket az e-maileket, lépjen a szemét és töröl újra
    5. Ismételje meg ezt a folyamatot, amíg az összes e-mail teljesen eltűnik
    6. Miután végzett, indítsa újra készülékét!

    Miután elkészült, az iOS törli az összes e-mailt, és már nem kell aggódnia a további tárhely felvétele miatt. Mivel úgy döntöttünk, hogy eltávolítjuk az e-maileket a szerverről, az asztali Mail alkalmazás használata közben nem is fogja látni az e-maileket.

    És ne felejtsd el újraindítani!

    forrás: alma

    Döntő fontosságú az eszköz leállítása az e-mail eltávolítása és a beállítások módosítása után. Az iPhone, iPad és iPod újraindítása törli a készülék összes gyorsítótárát és törölt elemét!

    Ha iOS 11 vagy újabb rendszert használ, van egy új mód az újraindításra:

    • Nyisd ki Beállítások> Általános
    • Görgessen egészen lefelé, és koppintson a Leállítás elemre
    • Csúsztassa a kikapcsoláshoz
    • Várjon kb. 30 másodpercet, mielőtt bekapcsolna

    Vagy kövesse az alábbi manuális módszereket:

    • Indítsa újra iPhone-ját és iPadjét Face ID-vel
      • Nyomja meg és tartsa lenyomva az Oldalsó vagy a Felső gombot, és bármelyik hangerő gombot, amíg a csúszka meg nem jelenik
      • Húzza a csúszkát a készülék teljes kikapcsolásához
      • Miután a készülék kikapcsol, tartsa ismét lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
    • Indítsa újra az iPhone SE és iPhone 8 vagy korábbi verzióit, vagy az iPod touch és az iPad készülékeket a Home gombokkal
      • Tartsa nyomva a Felső (vagy Oldalsó) gombot, amíg a csúszka meg nem jelenik
      • Húzza a csúszkát a készülék teljes kikapcsolásához
      • Miután a készülék kikapcsol, nyomja meg és tartsa lenyomva újra a Felső (vagy Oldalsó) gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó

    További magyarázat

    Ezen a ponton megbánnánk, ha nem említenénk néhány dolgot a fenti lépésekkel kapcsolatban. Pontosabban, amikor a „Törölt postafiók” kiválasztásáról van szó az eldobott üzeneteknél.

    A Törölt vagy az Archív postafiókot megkapja, amikor ezen a ponton tartózkodik. Ha az Archív postafiók lehetőséget választja, akkor az összes korábban kapott e-mail visszatér a Levelezés alkalmazás „Minden levél” szakaszába.

    A másik dolog, amire szeretnénk felhívni a figyelmet, amikor kiválasztja az „On The Server” opciót. Innen az iOS lehetővé teszi, hogy válassza a „Saját telefonon” vagy „A szerveren” lehetőséget.

    Ezeket azért akarja törölni a szerverről, és nem csak a telefonjáról, hanem azért, hogy azokat külön az e-mail fiókjából távolítsa el. Ellenkező esetben az e-maileket csak a telefonjáról töröljük, és újra megjelenhetnek az e-mail szolgáltatásai „hibái”.

    Következtetés

    Az Apple Mail alkalmazása vitathatatlanul az egyik legjobb módszer az e-mailek kezelésére iPhone-ról, iPad-ről vagy Mac-ről. Ez csak egy újabb módja annak, hogy bebizonyítsa, hogyan lehet testre szabni és létrehozni a lehető legjobb élményt az eszközein.

    Ha bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal, és tudassa velünk, ha bármilyen problémába ütközik. Ha igen, ejtsen egy megjegyzést az alábbiakban, és örömmel segítünk kitalálni, hogyan törölhetjük teljesen az e-maileket az iPhone készülékről, és hogyan spórolhatunk helyet az eszközön.

    Olvasói tippek

    • Úgy gondolom, hogy a legegyszerűbb módszer az, ha egyszerűen törli az e-mail fiókot a Beállítások> Jelszavak és fiókok elemre, indítsa újra, majd adja hozzá újra a fiókot
    • Néhány e-mail szolgáltató rendelkezik olyan beállítással, amely egyszerre korlátozhatja a készüléken tárolt e-mailek számát - tudom, hogy a Gmail ezt kínálja, és feltételezem, hogy mások is. Tudom, hogy e-mailjét IMAP-nak kell beállítania, és ezt a változtatást csak a webböngészőn keresztül hajthatja végre. A Gmail esetében ezt a funkciót a Beállítások menüben (Fogaskerék ikon)> Továbbítás és POP / IMAP beállítások találja az IMAP mappa méretkorlátjai alatt - maximum 1000 és 10 000 között állíthatja be. Úgy tűnik, hogy az alapértelmezett beállítás: "ne korlátozza az IMAP mappában lévő üzenetek számát".
    • Ez nekem bevált: Nyissa meg a Mail alkalmazást, és lépjen a Beérkező levelek mappába. Koppintson a Szerkesztés gombra, és válassza ki az első e-mailt. Ezután tartsa lenyomva a Move gombot, és miközben a Move gombot tartja, érintse meg az első e-mailt a kijelölés megszüntetéséhez. Engedje el az összes ujját a képernyőről, várjon néhány másodpercet, majd várja meg, amíg a Mail alkalmazás megkérdezi: „Helyezze át ezeket az üzeneteket egy új postaládába.” Érintse meg a Kuka elemet. Ezután lépjen a kukába, kattintson a Szerkesztés gombra, és válassza az összes törlését. Erősítse meg az Összes törlése gombot
    • Látogasson el e-mail szolgáltatójának webhelyére egy számítógépen egy olyan böngészővel, mint a Safari vagy a Chrome (vagy az Ön által preferált). Törölje ott az e-mailjeit, és hagyjon egy kis időt az e-mail szolgáltatójának szinkronizálására iPhone-jával, iPadjével vagy iPodjával

    Legutóbbi hozzászólások