Alapvető tippek az iCloud.com használatához

Az iCloud.com használata valószínűleg az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy kapcsolatban maradhasson az iCloud-fiókkal, amikor nincs hozzáférése az iDevice-hez. Bár az iCloud.com egy ideje létezik, sok felhasználó ritkán használja. Az iDevice iCloud biztonsági mentése és az icloud meghajtó között a felhasználók kezelhetik iPhone használatukat és közös tevékenységeiket.

Ebben a cikkben kiemeljük az iCloud.com használatával kapcsolatos alapvető tippeket. Megemlítjük az iCloud.com használatával kapcsolatos gyakran feltett kérdéseket is.

Mi az iCloud.com?

Ez egy Apple kínálat, amely böngészőalapú alkalmazásokat tartalmaz. Ezek az alkalmazások tükrözik az iPaden vagy iPhone-on leggyakrabban használt alkalmazásokat. Használhatja az icloud.com webhelyet, és elérheti a Mail, a Névjegyek, a Fotók, a Naptár, a Jegyzetek, az Emlékeztetők, valamint az Apple oldalai, számai és Keynote webes verzióit.

Mikor használjam az iCloud.com webhelyet?

Ez az egyik leggyakrabban feltett kérdés. Két fő oka van, amely arra irányítja az iCloud.com használatát. Először is, ez egyetlen, biztonságos és könnyen elérhető webhely az iDevice vészhelyzetei során.

Például: Ha iPhone vagy iPad készüléke nem működik, bejelentkezhet az icloud.com webhelyre, és ellenőrizheti e-mailjeit a PC vagy a Mac bármelyik böngészőjével. Másodszor, van néhány nagyon hasznos lehetősége, amelyek nem egészen hozzáférhetők az iOS eszközökön.

Az iCloud.com webhelyén beállíthatja az e-mail álneveket, szabályokat állíthat be az e-mailek spamszűrésére, és ami a legfontosabb a törölt dokumentumok, névjegyek stb. Helyreállítására, amint azt a következő szakasz elmagyarázza.

A törölt dokumentumok helyreállításához használja az iCloud webhelyét

Találtál már olyan helyzetben, hogy tévedésből töröltél egy dokumentumot iPhone vagy iPad készülékedről? Ez enyhén szólva is nagyon frusztráló lehet.

Ha rendszeresen használja az iCloud-ot iPhone-dokumentumai és adatainak biztonsági mentésére, az iCloud.com egy praktikus eszköz, amely segít a törölt dokumentum helyreállításában.

A dokumentum helyreállításához egyszerűen jelentkezzen be az iCloud.com webhelyre a hitelesítő adatok használatával, és érintse meg a Beállítások lehetőséget.

Görgessen le a speciális részhez, és kattintson a Fájlok visszaállítása elemre, és rendezze a fájlokat dátum szerint. Valószínű, hogy ha nemrégiben törölt fájlról van szó, akkor rendezéskor a tetején jelenik meg.

Miután megtalálta a fájlt a listán, kattintson az elem melletti jelölőnégyzetre, és válassza a Fájl helyreállítása lehetőséget. Ez visszahozza a fájlt az icloud-ba.

Kattintson az icloud.com alkalmazásra az icloud meghajtó alkalmazásra, és belenézhet a mappába, hogy ellenőrizze a helyreállított fájlt.

A törölt névjegyeket és könyvjelzőket visszaállíthatja az iCloud.com webhelyről is az iCloud.com beállításainak ezen Speciális szakaszának használatával.

A Mail kezelése az iCloud webhelyén a fiókok kezeléséhez

Az iCloud webhelyén található Mail alkalmazást használhatja az e-mail álnevek kezelésére, e-mail címek létrehozására és az e-mailek továbbítására vonatkozó szabályok beállítására is.

Az e-mail álnevek másodlagos e-mail címek, amelyek megvédik az iCloud.com fő fiókját a különféle spamektől. Álneveket hozhat létre különféle típusú tevékenységek elvégzésére az interneten. Rendelhet egyet vásárláshoz, és létrehozhat egy másik álnevet más internetes tevékenységeihez.

  • Először keresse fel az iCloud webhelyét
  • Kattintson a Mail App
  • Kattintson az oldalsáv alján található Művelet ikonra (úgy néz ki, mint egy fogaskerék vagy fogaskerék)
  • Választ preferenciák
  • Kattintson a gombra Fiókok
  • Választ Adjon hozzá álnevet
  • Írja be az álnevét, nevét és egyéb adatait
  • Kattintson a gombra rendben
  • Koppintson a Kész

Miután létrehozta az álneveket, megtalálja őket a bal oldalsávon, amikor a Mail beállításai fiókok szakaszába lép. Itt kezelheti az összes e-mail álnevét (Három max egy adott e-mail fiókhoz).

Itt kezelheti az e-mailek továbbítását az iCloud.com-fiókjából más e-mail címekre.

A levelező alkalmazásban kattintson a fogaskerék ikonra a bal alsó sarokban. Ezután válassza az előugró menü Beállítások elemét a lehetőségek megtekintéséhez. A továbbítás második szakaszában kattintson az első jelölőnégyzetre, és adjon meg egy e-mail címet.

Ez továbbítja az icloud.com e-mail címre küldött e-maileket arra az e-mailre, amelyet itt megadott. A második jelölőnégyzet bejelölésével az alkalmazás törli az továbbított üzeneteket.

Az iCloud.com használata az összes eszközről való kijelentkezéshez 

Az iCloud.com használatának egyik legfontosabb biztonsági előnye, hogy lehetővé teszi, hogy kijelentkezzen minden olyan nyílt munkamenetből, amelyet esetleg máshol nyitott meg.

Ez jól jön, ha utazik.

Ha bejelentkezett a szálloda előcsarnokában lévő számítógépre, és belépett az iCloud.com-fiókjába, és nem biztos abban, hogy kijelentkezett-e, akkor ez hasznos.

Nem kell hozzáférnie ugyanahhoz a számítógéphez. Egyszerűen jelentkezzen be bárhonnan máshonnan az icloud.com webalkalmazásába, kattintson a gombra Beállítások> Görgessen a Haladó> Kattintson a „Kijelentkezés az összes böngészőből” elemre és erősítse meg a kijelentkezés gombra kattintva.

Ez kijelentkezteti Önt az esetlegesen megnyitott webes eszközökön megnyitott munkamenetekről.

Keresse meg az iPhone-t az iCloud.com webhelyen

Az iPhone elvesztése nagyon frusztráló élmény lehet. Ha a készülékén beállította az iPhone keresését, bejelentkezhet az icloud.com webhelyre, és ellenőrizheti annak tartózkodási helyét.

Nyissa meg az iPhone keresése alkalmazást az icloud.com oldalon, és kattintson az Minden eszköz elemre. Ha az ellopott eszköz online állapotban van, nyomon követheti annak helyét.

Úgy hírlik, hogy az Apple változtat ezen a funkción.

A jövő generációs iPhone készülékeiben az új funkciók akkor is jeleket adnak ki, amelyek akkor is élnek, ha valaki megpróbálja kikapcsolni az ellopott iPhone készüléket.

Végül, ha valaha is kíváncsi volt rá, hogyan érheti el az iCloud.com webhelyet iPhone vagy iPad készülékéről, az alábbi cikk és a videó segít ebben.

ÖSSZEFÜGGŐ:Hogyan lehet bejelentkezni az iCloud.com webhelyre iPhone vagy iPad készülékével

Gyakran feltett kérdések az iCloud.com webhelyről

Rendszeresen felteszünk gyakran feltett kérdéseket az iCloud.com oldalon. Ezeket szeretnénk megosztani veletek.

Q-1 Hol láthatom az iPhone biztonsági mentéseimet az iCloud.com webhelyen?

Az icloud.com webalkalmazás nem rendelkezik az eszköz biztonsági mentéseinek megjelenítésére alkalmas képességekkel. Ez egy portálalkalmazás, amely lehetővé teszi néhány alapvető feladat elvégzését. A biztonsági mentéseket az iCloud meghajtó tárolja

Q -2 Elérhetők a jegyzeteim az iCloud.com webhelyen?

A jegyzeteit az icloud.com oldalon érheti el. A funkcionalitás csak azokra a jegyzetekre korlátozódik, amelyeket az iCloud meghajtóra mentett. Az új iOS-ben olyan jegyzeteket is tartalmazhat, amelyeket helyben tárol az iDevice, és nem szinkronizálják az iCloud-szal. Ezeket a jegyzeteket nem fogja tudni megtekinteni az icloud.com oldalon

A szinkronizált jegyzetek szöveges másolata gyakran elérhető a Mac számítógépén bizonyos könyvtárakban.

3. kérdés Miért nem találom a névjegyeket az iCloud.com webhelyen?

Ha helyesen állította be az icloud-ot, akkor meg kell találnia az összes névjegyet az iCloud.com oldalon. Ha az összes beállítás helyes, és még mindig nem látja a névjegyeket, próbálja meg törölni a kapcsolattartó szinkronizálásának jelölését az eszköz icloud-beállításai közül, indítsa újra iPhone-ját vagy iPadjét, majd engedélyezze újra a kapcsolattartó szinkronizálását a készüléken a Beállítások> Apple ID azonosítóval > iCloud> Görgessen lefelé, és engedélyezze a Kapcsolatok lehetőséget.

Q-4 Távolról is elérhetem az iCloudban tárolt fotóimat?

Az Apple szerint az iCloud Photo Library automatikusan megőrzi az összes fotót az iCloudban, így iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV vagy iCloud.com címen férhet hozzá hozzájuk, vagy letöltheti azokat számítógépére. Amikor pedig a Fotók segítségével szerkeszt egy képet, a módosítások feltöltődnek az iCloudba, és mindenhol láthatók. Csak lépjen az iCloud beállításaihoz, koppintson a Fotók elemre, és engedélyezze az iCloud Photo Library alkalmazást.

Q-5 Hogyan állíthatom be az iCloud.com időzónáját?

Sok olyan olvasónál, aki a naptár alkalmazást használja az iCloud.com webhelyén, ez a probléma jelentkezik, amikor a nyári időszámítás megváltozik. Az időzóna beállítását az iCloud.com oldalon módosíthatja. Az iCloud beállításainak megnyitásához kattintson az icloud.com-on a neve melletti „V” -re. Ezen beállítások egyike az „Időzóna”. Itt módosíthatja fiókját.

Legutóbbi hozzászólások