Honnan tudom, hogy az AirPods tokom vezeték nélkül tölt-e?

Az Apple Watchon kívül az AirPods fejhallgató-sorozat lehet az Apple legnagyobb az iPhone óta. Talán még az eredeti Mac is. Mindazonáltal az Apple végre frissített néhány frissítést a felállás után, miután az eredeti AirPod-ok 2016 végén megjelentek. Az Apple bevezette az AirPods 2 vezeték nélküli töltését.

Ez részben az AirPower várható kiadásának volt köszönhető, amelyet később lefektettek. De mégis megkaptuk azt a lehetőséget, hogy vezeték nélkül tölthessük az AirPod-okat anélkül, hogy aggódnunk kellene a kábelek miatt.

Milyen AirPods esetek töltődnek vezeték nélkül?

Mint fent említettük, az Apple bevezette a vezeték nélküli töltést a 2. generációs AirPod-okkal. A vállalat két különböző lehetőséget kínált, az egyiket vezeték nélküli, a másikat pedig.

Ezenkívül az Apple lehetővé tette a vezeték nélküli töltőtok külön megvásárlását mindenki számára, aki frissíteni akart. Íme az AirPods töltőtokok, amelyek vezeték nélkül töltődnek:

  • AirPod-ok vezeték nélküli töltő tokkal (2. generáció)
  • AirPods Pro töltőtok

Amikor egy vállalat kiadja a termék „Pro” változatát, elvárhatja, hogy minden csengő és síp meglegyen benne. Pontosan ezt kaptuk az AirPods Pro-val, mivel ezek a fejhallgatók a vezeték nélküli töltést is sportolják.

Töltheti vezeték nélkül az AirPod 1 és 2 készülékeket?

A rövid válasz itt az, hogy igen. Az első és a második generációs AirPod-kat vezeték nélkül, rögzítéssel töltheti fel. Ehhez megfelelő töltőtokkal kell rendelkeznie.

Nyilvánvaló, hogy az első generációs AirPodokat nem vezeték nélküli kompatibilis tokkal bocsátották ki. Eközben az Apple lehetőséget adott az ügyfeleknek arra, hogy megvásárolják a 2. generációs AirPod-okat akár vezeték nélküli töltő tokkal, akár standard verzióval.

De a lehető legjobb mozdulattal az Apple és társult kiskereskedői külön kezdték el értékesíteni a vezeték nélküli töltőtokot. Ez az eset mind az 1., mind a 2. generációs AirPod-okkal kompatibilis. Ez azt jelenti, hogy a 2016-os eredeti AirPod-ok végre vezeték nélkül tölthetők, és nem csak többet kell költenie a frissítésre.

Hogyan állapítható meg, hogy az AirPods tokom vezeték nélkül tölt-e?

Ha egy AirPods vezeték nélküli töltőtok vagy az AirPods Pro tulajdonosa van, akkor elég könnyű megmondani, melyik verzióval rendelkezik. Az eredeti tokhoz képest most egy kis LED van a ház elején.

Vezeték nélküli töltőn elhelyezve a LED kigyullad, jelezve, hogy tölt-e vagy sem. Természetesen meg kell győződnie arról, hogy van-e Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltője, amely ma már mindenhol megtalálható.

Miután az AirPods tokot letette a töltőpadra, az elülső LED néhány másodpercre kigyullad. Ezzel tudatja veled, hogy a tok valóban töltődik, mielőtt a LED kikapcsol.

Különböző jelentésekben úgy tűnik, hogy az AirPods-ügy legalább egy órás töltést igényel. Vannak mások, akik kijelentik, hogy a vezeték nélküli töltés egy kicsit tovább tart, mielőtt elérné a 100% -ot. Ennek ellenére a vezetékes töltés mindig gyorsabb lesz, mint a vezeték nélküli.

Mi a teendő, ha az AirPods tok nem töltődik vezeték nélkül?

Ha hazajön, dobja az AirPods tokot a töltőre, és semmi sem történik, ellenőrizni kell néhány dolgot.

  • A tok megfelelően van beállítva a töltőpad közepén? - Ez a leggyakoribb, mivel egyes töltőbetétek finomak lehetnek, és vezeték nélkül nem töltődnek, ha a tok nincs megfelelően elhelyezve.
  • Biztos benne, hogy fel kellett számolni őket? - Időről időre úgy gondolhatja, hogy ügyét fel kell tölteni, de az AirPods ügye nagyon jó a töltés megtartásában, és egy-két napos használaton kívül is megtartja a tok töltését.
  • Csatlakoztatva van a vezeték nélküli töltőm? - Egy másik gyakori kérdés, hogy vagy a töltőbetétbe kerülő kábel, vagy a fali szemölcsbe kerülő kábel meglazult. Ellenőrizze még egyszer a kapcsolatot, majd próbálja meg újra feltölteni az AirPods tokot.

Ha mindent átnézett, és az AirPods tokja továbbra sem töltődik, két lehetőség van. Az első az, hogy ellenőrizze még egyszer a vezeték nélküli töltőt, és nézze meg, van-e még egy a közelben. Dugja be és helyezze a tokot a töltőre, és cserélje ki a régit, ha már nem működik.

Forduljon az Apple-hez, hogy beszerezzen egy vezeték nélküli töltőtokot. Ha kimerítette az összes többi lehetőséget, akkor a probléma a töltési tokjával lehet. Vegye fel az Apple támogatását a Támogatás oldalon található csevegés funkcióval. Ha garancia alatt áll, és nincs vízkár, vadonatúj tokot kaphat. Abban az esetben, ha lejárt a garancia, vagy bizonyíték van a vízre, előfordulhat, hogy teljesen új tokot kell vásárolnia.

Következtetés

Az AirPodok teljesen fenomenálisak. Ez még inkább igaz az AirPods Pro megjelenésével, de még a 2. generációs verzió is remek. Vezeték nélküli töltés esetén nem kell aggódnia a megfelelő kábel vagy bármi más megtalálása miatt. Csak tegye az AirPod-kat a töltőpadra, és vegye fel valamivel később.

Ha bármilyen kérdése van az AirPod-okkal, a töltési esetekkel kapcsolatban, vagy javaslatot szeretne a töltőpadra, ossza meg velünk. Örömmel fogunk ajánlani néhány javaslatot, vagy segíteni, ha vannak elhúzódó problémák.

Legutóbbi hozzászólások