A Siri Face telepítése az Apple Watch-on

A WatchOS 4 bemutatta az új Siri óraszámlapot, amely dinamikus, személyre szabott információkat mutat, amelyek a napszak függvényében változnak. Így gyorsan beállíthatja és testre szabhatja az új Siri Face alkalmazást az Apple Watch-on. Ismerje meg, hogyan lehet megtakarítani az akkumulátort az új Face használata közben.

watch0S 5 sok új funkciót vezetett be a Siri arc használatával kapcsolatban. A funkciók magukban foglalják az óra beállítását, hogy rendszeresen megkapja a kedvenc csapataival kapcsolatos sportfrissítéseket, a parancsikonok támogatását és a harmadik féltől származó alkalmazások támogatását adatforrásként.

watchos 4 Siri Face részletek

A Siri mostantól az óraszámlapon megjeleníti az időjárási információkat, emlékeztetőket, naptárbejegyzéseket, híreket és egyebeket. A szolgáltatás a Siri intelligenciáját használja, és valójában nagyon jó és hasznos.

ÖSSZEFÜGGŐ:

 • Új WatchOS 5 funkciók
 • Itt vannak a Siri Face új változásai a watchOS 5-en
 • Az új tevékenység és edzésfunkciók használata a watchOS 4-ben!
 • Zene lejátszása az Apple Watch-onSetup Siri Face

Telepítse a Siri Face alkalmazást az Apple Watch-on

Így állíthatja be és futtathatja ezt a funkciót a Watch-on. Az új watchOS 4 mind az 1., mind a 2. sorozat modelljein működik.

A Watch alkalmazás segítségével kiválaszthatom és testre szabhatom a Siri watchface különböző adatforrásait. Itt engedélyezheti vagy letilthatja azt, amit szeretne látni a Siri Face-en személyes preferenciái alapján.

A kezdéshez először ellenőrizze, hogy telepítve van-e az új Siri Face. Nyissa meg a Watch alkalmazást iPhone-ján, és érintse meg a gombot ‘Arcgaléria’ az alján.

Az „Új a watchOS-ban” felső részben válassza a Siri lehetőséget, majd érintse meg az alatta lévő ADD gombot.

Érintse meg a Saját óra elemet a képernyő alján, hogy visszatérjen és ellenőrizze a Siri Face beállításait. Ez a szakasz alatt található „ARCOM”.

Ezután érintse meg a Siri Face elemet, és görgessen le az Adatforrások szakaszig.

Itt testreszabhatja, mit szeretne látni az Órán. 14 különböző opciót engedélyez vagy letilt a preferenciák alapján.

Kapcsolja a kapcsolót a beállítás mellett, és kikapcsolja. Például szeretném letiltani a „Híreket”, és itt kikapcsoltam.

Miután kiválasztotta az adatforrásokat, állítsa be a Watch bal felső és jobb felső részének bonyodalmait.

A jobb felső sarokban különféle beállítások közül választhat, beleértve a dátumot is. Az akkumulátort választottam a megfelelő komplikációnak és emlékeztetőnek a bal felső részemhez. Itt választhatja ki preferenciáit.

Miután kiválasztotta a Beállításokat, görgessen le a képernyő aljára, és érintse meg a gombot ‘Beállítás jelenlegi óraszámként’.

Ez az. Most beállította az új Siri Face alkalmazást az Apple Watch készüléken.

Tipp - Akkumulátor a watchOS 4 és a Siri Face használata közben

Párosítás megszüntetése és javítás a watchOS 4 frissítése után. Próbálja meg kikapcsolni azt a lehetőséget, hogy a hely aktív legyen, ha az óraszámnak azt használnia kell, például a Siri óraszámra. A hely opciónak meg kell jelenítenie a nap és a hold fázisának helyzetét. A beállítás az adatvédelemben van --–> helymeghatározó szolgáltatások——> Apple óraszámok, én pedig Soha-re változtattam.

Reméljük, hogy tetszett ez a gyors telepítési cikk arról, hogyan telepítheti és testreszabhatja az új Siri Face alkalmazást az Apple Watch-on.

A Siri Face jellemzői a sportos eredmények és frissítések a watchOS 5 használatával

Az új watchOS 5-től kezdve az Apple integrálja a sportértékek frissítéseit az Apple Watch-ba.

Sportfrissítések hozzáadása az Apple Watchhoz a Siri Face segítségével

A funkcionalitás eléréséhez szükséges előzetes beállítások többségét az iOS 12 vagy újabb rendszert futtató iPhone-ján kell elvégezni. Az iPhone készülékén lévő TV alkalmazás támogatja a sporteredmények és frissítések fő forrását.

 • Először nyissa meg a TV alkalmazást iPhone-ján
 • A kezdéshez érintse meg a Sport lapot
 • Görgessen lefelé, amíg meg nem találja a „Válassza ki a kedvenc csapatait” lehetőséget, és érintse meg azt
 • Ezután válassza ki a követni kívánt sportágakat, és ez megmutatja az összes csapatot
 • Érintse meg a „+” jelet a csapat jobb oldalán, hogy hozzáadja a kedvenceihez, és erősítse meg a jobb felső sarokban található „KÉSZ” megérintésével.
 • Most, amikor a Sport fülön van, és görgessen lefelé a végéig, meglátja az összes kedvenc csapatát.
 • A következő lépés az iPhone-on található Watch alkalmazás megérintése és a Siri arc beállításainak megnyitása
 • Az Adatforrások szakaszban ellenőrizze, hogy engedélyezte-e a „Kedvenc csapatok” lehetőséget a Sport adatforráshoz.

Ez az. Mostantól látnia kell kedvenc csapatai rendszeres sportfrissítéseit az Apple Watch használatakor.

Ha nem látja a TV-alkalmazásában a megszokott Sport lapot, az oka lehet, hogy ezt a funkciót még nem támogatja az Ön országa.

Hozzáadhat harmadik féltől származó alkalmazás-hírcsatornákat is adatforrásként a Siri Face-hez a watchOS 5-től kezdődően.

Reméljük, hogy tetszettek a Siri Face Apple Watch-on történő beállításával kapcsolatos tippek.

Legutóbbi hozzászólások