A FaceTime nem működik az iOS 11-ben, a javítás

Szeretem használni a FaceTime-et, különösen a tengerentúlon élő barátokkal és családtagokkal. Messze a legegyszerűbb és legolcsóbb módszer kapcsolatba lépni velük, hogy megtanulják életük legfrissebb eseményeit. És mindannyian szeretjük, hogy találkozhatunk egymással az iDevice vagy a Mac kameránk segítségével.

Csodálatos mindent megmutatni és elmondani, ami történik. Amikor az Ön számára fontos emberek rendelkeznek Apple-eszközökkel, a FaceTime az élő beszélgetésekhez használható alkalmazás, így amikor Ön vagy szerettei úgy tapasztalják, hogy a FaceTime nem működik az iOS 11-ben, vagy ha azt tapasztalja, hogy a FaceTime nem érhető el, teljesen büdös!

FaceTime, mi a fene ez?

Azok számára, akik nem ismerik,A FaceTime lehetővé teszi, hogy bárkit felhívjon Apple iDevice vagy Mac rendszerrel, és ingyen beszélhet egymással az interneten keresztül (nos, valahogy - van az a számla, amelyet az internetes szolgáltatásokért fizetsz.)

Ha be kell állítania a FaceTime-et, nézze meg Andrew cikkét: A FaceTime használata: milyen egyszerű ez!

Ezzel utoljára itt van néhány dolog, amit a családom és én teszek, amikor a FaceTime nem úgy működik, ahogy kellene.

Térjünk rá!

Más iOS verziót használ?

 • Ebben a cikkben olvashat az iOS 11 FaceTime alkalmazásával kapcsolatos problémákról
 • Ha iOS 10 rendszert használ és FaceTime problémákat tapasztal, olvassa el ezt a cikket
 • Ha pedig továbbra is az iOS 9-et és a régebbi rendszert használja, akkor nézze meg ezt a cikket az iOS 9-es és régebbi FaceTime-problémák megoldásához

Új cucc!

A jó részekhez eljutva az iOS 11-ben megjelenő FaceTime az élő fotókat kínálja portfóliójában. Tehát most az iOS 11 használatával Live Photos-ot készíthet a FaceTime videocsevegések során.

Nem földrengető hírek, de minden bizonnyal olyan funkció, amelyet az iFolks szeretett volna. Csak azokon az iPhone-okon és iDevices készülékeken működik, amelyek képesek Live Photos készítésére, így ez a funkció nem mindannyiunk számára készült!

És ha NEM szeretné, ha valaki Élő fotókat készítene rólad, van mód arra, hogy letiltsa ezt a funkciót. Menj Beállítások> FaceTime> és kapcsolja ki a FaceTime Live Photos lehetőséget– Így senki sem ragadhat meg bármilyen FaceTime-videohívás közben.

És sajnálom az embereket, de a FaceTime továbbra is csak az Apple felhasználóknak szól! Remélem, hogy az Apple kiad egy Android FaceTime alkalmazást - és sokan úgy gondolták, hogy ez az év EZ AZ ÉV volt. De nem, még mindig nincs FaceTime vagy iMessage mindazoknak az Android-felhasználóknak. És nincs csoportos csevegés sem ...

Néha nem te vagy az; Ez az Apple!

A FaceTime egyike azoknak az Apple szolgáltatásoknak, amelyeknek az Apple szerverekre van szükségük a megfelelő működéshez. Tehát mielőtt megpróbálna egy csomó dolgot elhárítani, nézze meg az Apple Rendszerállapot oldalát, és nézze meg, hogy a FaceTime jelenleg problémákat tapasztal-e vagy sem.

Amikor minden kóser, akkor egy nagy zöld pontot lát mellette. Ha bármi mást lát, például sárga figyelmeztető jelet vagy felkiáltójelet, akkor probléma van. Probléma esetén az Apple linkeket hoz létre, és friss információkat szolgáltat, például az aktuális állapotról, a hozzávetőleges időproblémáról, az érintett felhasználók százalékos arányáról stb.

Az üzenet egyszerű: Először mindig ellenőrizze az Apple rendszerállapot-oldalát!

Természetesen néha valóban te vagy az!

Ne feledje, hogy a FaceTime (és jóformán a legtöbb közösségi alkalmazás) csak akkor működik, ha WiFi-n vagy mobil- vagy mobilhálózaton keresztül csatlakozik az internethez.

Ennek a jelnek elég erősnek kell lennie a videó és a hang továbbításához. Tehát, ha WiFi-n keresztül csatlakozik, próbáljon meg egy másik hálózatot, vagy próbálja meg használni a mobil / mobil szolgáltatást (ne feledje, hogy adatátviteli díjakkal járhat.)

Vagy ha mobiltelefonon vagy mobilon keresztül csatlakozik, próbáljon meg inkább WiFi hálózatot (és élvezze a viszonylag "ingyenes" beszélgetéseket barátaival és családjával.)

Az Apple Rule of Thumb: Frissítés!

Oké, az Apple első számú hibaelhárítási tippje annak biztosítása, hogy az operációs rendszer szoftvere naprakész legyen.

Az iDevice felhasználók számára ez az Ön iOS-je. Látogasson el az App Store-ba, vagy látogasson el ide Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés és nézze meg, hogy elérhető-e frissítés. Ha igen, folytassa az iDevice frissítését.

Csak mindenképpen végezzen biztonsági másolatot, mielőtt BÁRMILYEN frissítést végezne.

A FaceTime nem működik Mac-en? Mac felhasználók számára az operációs rendszer a macOS (vagy régebbi Mac esetén az OS X). Frissítés kereséséhez látogasson el a Mac App Store-ba, és érintse meg a Frissítések fület.

A frissítést követően ellenőrizze, hogy a FaceTime működik-e újra. Ha a FaceTime nem működik, haladjon tovább a tippek listáján.

Ellenőrizze, hogy a FaceTime BE van-e kapcsolva

Oké, lehet, hogy ez egy Homer Simpson-pillanat, de gyakran a feladó vagy a vevő kérdése - nincs bekapcsolva a FaceTime!

Tehát, menj tovább Beállítások> FaceTime lehetőségetés ellenőrizze, hogy a FaceTime be van-e kapcsolva (zöld színű). Ha nem, kapcsolja be, és jelentkezzen be Apple ID-jével és jelszavával.

És amíg ott van, ellenőrizze, hogy telefonszáma, e-mail címe és Apple ID azonosítója fel van-e tüntetve a „A FaceTime segítségével elérhető” címen. Ha nem, adja meg e-mail címeit.

Mac gépekre, nyissa meg a FaceTime-et és kapcsolja be. Ellenőrizze a FaceTime beállításait. Ha még nem jelentkezett be az iCloudba, az aktiválási folyamat megkezdéséhez írja be Apple azonosítóját és jelszavát.

Ha a FaceTime-et próbálja használni mobilon, ellenőrizze, hogy a Cellular Data használata be van-e kapcsolva a FaceTime számára. Menj Beállítások> Cellular> Cellular Data for és kapcsolja be a FaceTime-et.

Nem találja a FaceTime alkalmazást?

Ha még csak nem is látja a FaceTime alkalmazást, ellenőrizze, hogy telepítette-e a FaceTime alkalmazást az App Store látogatásával. Abban az esetben, ha a FaceTime nincs telepítve, keresse meg a „FaceTime” kifejezést az App Store-ban, és telepítse a felhő ikon megérintésével.

Ha telepítette a FaceTime alkalmazást, és nem látja az alkalmazást, ellenőrizze, hogy a Camera és a FaceTime nincs-e korlátozva azzal, hogy Beállítások> Általános> Korlátozások vagy a Korlátozások teljes letiltása.

Használja ugyanazt az Apple ID-t eszközén

A legtöbbet hozhatja ki a FaceTime-ból, ellenőrizze, hogy minden FaceTime-fiókja ugyanazt az Apple ID-t használja-e.

Az iDevices alkalmazáshoz érintse meg a elemet Beállítások> FaceTime lehetőséget és ellenőrizze az Apple azonosítóját

Mac OS rendszerhez

Kattintson a gombra FaceTime> Beállítások. Ellenőrizze az Apple azonosítóját, és ellenőrizze, hogy be van-e jelölve a mellette található Enable this account (Enable this account) jelölőnégyzet.

Ha valamelyik eszköze nem egyezik, jelentkezzen ki, majd jelentkezzen be újra ugyanazon Apple ID azonosítóval az összes iDevice készülékéhez és számítógépéhez.

Jelentkezzen ki és lépjen be újra

Néha csak a kijelentkezés és az újbóli bejelentkezés javítja a problémákat. Ennek az egyszerű műveletnek a végrehajtása arra kényszeríti az Apple FaceTime szervereket, hogy frissítsék az eszköz hitelesítését.

Az iDevices használatához lépjen a Beállítások> FaceTime> és kapcsolja KI. Várjon 30 másodpercet. Kapcsoljon vissza BE.

Mac esetén nyissa meg A FaceTime legfelső menüje> Kikapcsolja a FaceTime funkciót.Várj egy kicsit. Ezután érintse meg a Bekapcsolás gombot a FaceTime képernyőn megjelenő alkalmazásában.

Elakadt az aktiválásnál?

Látja a forgó kört az „aktiválásra várva” üzenettel, de percek, akár órák múlva is marad az üzenet? Ha igen, akkor valószínűleg elakadt a FaceTime aktiválása mellett.

Gyors tippek, amikor megakadt az aktiválás

 • Próbálja meg kikapcsolni mind a FaceTime-t, mind az Üzeneteket, várjon 30 másodpercet, és kapcsolja vissza mindkettőt. Menj Beállítások> FaceTime (és Üzenetek> iMessage)> Kapcsolja be, majd BE
 • Győződjön meg arról, hogy az Apple ID azonosítja-e az iPhone telefonszámát és NEM a vezetékes számot (ha van ilyen)
  • Menj Beállítások> Apple ID-profil> Név, telefonszám, E-mail> Elérhető
  • Szükség esetén szerkessze az adatokat, hogy az iPhone és az e-mail cím szerepeljen
  • A frissítést követően kapcsolja a FaceTime OFF és Back ON kapcsolókat
 • Minden beállítás visszaállítása. Menj Beállítások> Általános> Visszaállítás> Minden beállítás visszaállítása
  • Eltávolítja a WiFi jelszavakat és az iPhone személyre szabott beállításait

További tippekért olvassa el a FaceTime és az iMessage aktiválási problémáiról szóló cikkünket.

Az élő fotók nem működnek a FaceTime-en?

Először is, mind Önnek, mind a hívásban részt vevő másik személynek macOS High Sierra vagy iOS 11 rendszert kell használnia, hogy élő fényképet készítsen a FaceTime alkalmazásban.

Ha nem használja ezt a funkciót, akkor valószínű, hogy a hívott személy nem használja a High Sierra vagy az iOS 11 rendszert. A további hibaelhárítás előtt ellenőrizze, hogy van-e.

Is, A FaceTime Live Photos alkalmazáshoz legalább egyszer meg kell nyitnia a Fotók alkalmazást, mielőtt megpróbálna egy FaceTime Live Photo-t készíteni. Tehát nyissa meg a Fotók alkalmazást, ha még nem nyitotta meg.

Az OK? A Live Photos alkalmazáshoz a Fotók alkalmazásnak rendelkeznie kell egy alapértelmezett könyvtárral, mielőtt bármilyen képet készíthet és elmenthet.

Úgy tűnik, hogy a FaceTime csak akkor készíthet élő fotókat, ha a FaceTime-hívás másik végén lévő személy engedélyezi az iDevice FaceTime Live Photos szolgáltatását is.

IOS 11 felhasználók esetén lépjen a következőre:Beállítások> FaceTime> Kapcsolja be a FaceTime Live Photos alkalmazást. High Sierra programmal rendelkező Mac felhasználók számára nyissa meg a FaceTime alkalmazást, és lépjen a következőre: FaceTime> Beállítások és pipa jelölje be az „Engedélyezze az élő fotók rögzítését videohívások közben” jelölőnégyzetet.

Anélkül, hogy mindkét telefon vagy eszköz engedélyezné ezt a FaceTime Live Photos funkciót, nem fog működni. Tehát kérje barátait és családtagjait az iDevices segítségével, hogy kapcsolja be ezt a beállítást (Beállítások> FaceTime> FaceTime Live Photos), és győződjön meg róla, hogy Ön is rajta van. Ezután végezzen tesztet.

Amikor működik, mind Ön, mind a hívott személy értesítést kap arról, hogy Élő fotó készült. Ezután az Live Photo közvetlenül a Fotók könyvtárba menti. Remélhetőleg ez a gyors tipp megoldotta a FaceTime Live Photo problémáit.

Miért nem tudok FaceTime bizonyos névjegyeket használni? Letilt vagy blokkol?

Ha csak néhány ember nem képes a FaceTime használatára, és a FaceTime nem működik bizonyos kapcsolatoknál, akkor lehet, hogy a telefon (vagy az övék) blokkolva van.

MenjBeállítások > FaceTime > Hívásblokkolás és azonosítás> Letiltott névjegyekés ellenőrizze ezt a listát mindenkinek, akinek hívja a problémát.

Ha az illető ott van, távolítsa el a blokkolt listáról. Kérje meg ezt a személyt, hogy tegye ugyanezt, és ellenőrizze iPhone vagy iDevice készülékét a FaceTime blokkok szempontjából.

És ne felejtsd el, hogy a FaceTime csak Apple eszközökön működik! Nincs Android vagy Windows támogatás - még nem!

Először próbáld ki az iMessaging alkalmazást!

Kérje meg barátját vagy családtagját, hogy küldjön Önnek egy iMessage-t, mielőtt Ön (vagy ők) megpróbálná veled a FaceTime-ot. Ez elindíthatja az Apple szervereket, az útválasztót és az iDevice-t a dolgok elindításához!

Ellenőrizze a dátumot és az időt

A FaceTime problémáinak egyik legnagyobb oka az, hogy az Apple FaceTime szerverei nem tudják ellenőrizni a pontos időt.

Ha az Apple szerverek eltérést találnak eszközének dátuma vagy ideje és szerverük ideje között (az Ön aktuális tartózkodási helye szerint), akkor a FaceTime és a szervereket használó egyéb szolgáltatások nem fognak megfelelően működni, és az ellenőrzés sikertelen lesz.

Ne feledje tehát, hogy a Mac és az iDevices megjelenítésének ideje nemcsak az Ön kényelmét szolgálja, hanem az OS X számos szolgáltatásának alapvető követelménye.

Nézze meg a Dátum és idő elemet

 1. Az iDevices esetében a legjobb, ha hagyja, hogy az Apple végezze a nehéz emelést Állítsa be automatikusan ban ben Beállítások> Általános> Dátum és idő. Ez a szolgáltatás automatikusan beállítja a dátumot és az időt az aktuális időzóna alapján
  1. Ellenőrizze, hogy eszközén a megfelelő időzóna jelenik-e meg Beállítások> Általános> Dátum és idő> Időzóna
 2. Mac-eknél menjen a Rendszerbeállítások> Dátum és idő> válassza a Dátum és idő automatikus beállítása lehetőséget
  1. Ugyanabban az ablakban ellenőrizze a Mac időzónájátRendszerbeállítások> Dátum és idő> válassza az Időzóna fület

Ha a dolgok automatikus beállítása után a dátum, az idő vagy az időzóna helytelen, akkor manuálisan állítsa be ezeket. Miután manuálisan megadta a helyes dátumot és dátumot, próbálkozzon újra a FaceTime programmal.

Az Apple FaceTime szerverei tárolják az adataimat?

Ha megdöbbentette, hogy a FaceTime az Apple szervereket használja az adatok továbbítására a pontról pontra történő átvitel helyett, akkor biztos lehet benne, hogy adatait végberendezés közötti titkosítás védi az összes eszközén.

És az Apple nem tudja visszafejteni a FaceTime adatait, amikor az az Ön eszköze és a másik fél eszköze között van. Ez azt jelenti, hogy az Apple SEMMILYEN kommunikációt nem nézhet meg. A FaceTime-hívásokat pedig NEM TÁROLJÁK egyik szerveren sem.

Indítsa újra a készüléket

Az újraindítás gyakran kijavítja az ilyen típusú problémákat. Ez igaz a Mac-ekre és az iDevices-re is.

A Mac újraindításához lépjen a Apple menü> Újraindítás (vagy Állítsa le, majd kapcsolja be újra.) iDevices esetén nyomja meg a bekapcsológombot, amíg meg nem jelenik a csúszka, majd csúsztassa a kikapcsoláshoz. Bekapcsolás a szokásos módon.

Próbálja ki a kényszerített újraindítást

Kényszerített újraindítás végrehajtása iPhone modelleken

 • IPhone 6S vagy annál régebbi plusz az összes iPad és iPod Touch esetén nyomja meg egyszerre a Home és a Power gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus esetén: Tartsa nyomva legalább 10 másodpercig az Oldalsó és a Hangerő le gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 • IPhone X, iPhone 8 vagy iPhone 8 Plus készülékeken: Nyomja le és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Ezután nyomja meg és azonnal engedje fel a Hangerő csökkentése gombot. Végül nyomja le és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó

Frissítse a DNS-t

Ha a FaceTime továbbra sem működik, próbálja meg megváltoztatni a DNS-beállításait a Google nyitott DNS-jére.

Az iDevices alkalmazáshoz érintse meg a elemet Beállítások> WiFi> A HÁLÓZAT NEVE> A DNS konfigurálása> Kézi> Szerver hozzáadása> írja be a 8.8.8.8 és 8.8.4.4> Mentés lehetőséget.

Ügyeljen arra, hogy törölje a jelenlegi DNS-t úgy, hogy megérinti a piros mínuszjelet, és megnyomja a Törlés gombot.

Mac esetén kattintson a gombra Rendszerbeállítások> Hálózat> Válassza ki HÁLÓZATA NEVÉT> Speciális> DNS fül> kattintson a + gombra a Google DNS hozzáadásához, írja be a 8.8.8.8 és a 8.8.4.4 parancsot. Kattintson az OK gombra, majd az Alkalmaz gombra.

Ha nem tetszik a Google nyilvános DNS-je, próbálkozzon inkább az OpenDNS-sel. Kövesse a fenti utasításokat, és írja be a 208.67.222.222 és 208.67.220.220 elemeket a DNS fülre. Kattintson az OK gombra, majd az Alkalmaz gombra.

Változtassa meg Apple ID jelszavát

Néhány olvasó felfedezte ezt a tippet!

Miután megpróbáltak egy csomó dolgot a hálózat visszaállításától a FaceTime OFF / ON kapcsolásáig néhányszor, az Apple támogatásának felhívása előtti utolsó lépésként megváltoztatták Apple ID jelszavukat, és nem tudnád, hogy működött!

Tehát, ha kipróbálta a fenti tippeket sikertelenül, tegye meg ezt az ötletet, és változtassa meg az Apple ID jelszavát. Ne felejtse el frissíteni az összes eszközt ezzel az új jelszóval - a Mac-eket is, és ha az iTunes-ot Windows PC-n használja, ott is!

Nem csörög a FaceTime, amikor valaki hív?

Ha nem fogadott hívásokat lát az iDevices alkalmazásban, de soha nem hallotta a cseszegetést, ellenőrizze, hogy a „Push” funkció engedélyezve van-e a Mail beállításaiban.

Menj Beállítások> Fiókok és jelszavak és győződjön meg róla Új adatok beolvasása értékre van állítva Nyom. Ha nem, frissítse. Az Apple szervereinek friss internetes címmel kell rendelkezniük ahhoz, hogy az iDevice "helye" működjön!

Győződjön meg arról is, hogy a hangja fenn van-e, a némítás nincs bekapcsolva az oldalsó kapcsolón keresztül, ha van ilyen, és a Ne zavarjanak (DND) le van tiltva.

Ha be szeretné kapcsolni a DND-t, ellenőrizze, hogy engedélyezte-e a FaceTime hívásait. Menj Beállítások> Ne zavarjanak> Telefon> Hívások engedélyezése innen: Mindenki vagy Összes névjegy lehetőségre

És ellenőrizze az Értesítéseket is. Menj Beállítások> Értesítések> FaceTime> Értesítések engedélyezése.

A FaceTime nem fog kapcsolódni, vagy folyamatosan „csatlakozik”

Ha nem tud csatlakozni a FaceTime-hez, vagy nem kapja meg a „Csatlakozás” üzenetet anélkül, hogy a FaceTime valaha is megnyílna, próbálja újraaktiválni fiókját.

IOS esetén lépjen a következőre: Beállítások> FaceTime lehetőséget és kapcsolja KI a kapcsolót, várjon néhány percet, majd kapcsolja vissza. Megjelenik egy üzenet, amely „aktiválásra vár”. Adja meg Apple azonosítóját és jelszavát, ha szükséges.

Ha ez nem működik, állítsa vissza a WiFi hálózatot. Menj Beállítások> Általános> Visszaállítás és válassza ki A hálózati beállítások visszaállítása.

Ez a folyamat visszaállítja a hálózati beállításokat a gyári alapértékekre, ezért újra meg kell adnia a WiFi jelszavát.

Mac OS rendszerhez

Nyisd ki FaceTime> Beállítások. És kapcsolja ki a FaceTime-et. Várjon kb. 30 másodpercet, és kapcsolja be újra a FaceTime-ot.

Ha még mindig nem működik, térjen vissza a Beállításokhoz. Válassza a Beállítások lehetőséget, és jelentkezzen ki az Apple ID-jéből. Várjon néhány percet, majd jelentkezzen be újra Apple ID-jével.

A FaceTime nem ismeri fel a telefonszámát?

Néhány iOS 11-es tesztelőnk jelentette ezt a problémát. A FaceTime megnyitásakor az iPhone megmutatja az e-mailt, de NEM a telefonszámát!

Próbálja ki ezeket a tesztelőink számára bevált tippeket (végezzen el egyenként, majd teszteljen)

 1. Lépjen a kapcsolatokhoz, és változtassa meg telefonszámát a HOME-ról a Telefonra, majd kapcsolja ki a FaceTime-et és kapcsolja be újra
 2. Válassza a Beállítások> Általános beállítások> Visszaállítás> Az összes beállítás visszaállítása lehetőséget
  1. Nincs elveszett adat, de a WiFi jelszavak és a személyes beállítások visszaállnak
 3. Javítsa ki az Apple ID-fiók körzetszámát
 4. Ellenőrizze, hogy nincs-e fennálló tartozása az App Store, az iTunes vagy bármely Apple termék / szolgáltatás kapcsán
 5. Vegye ki a SIM-kártyát, várjon néhány percet, és cserélje ki
 6. Jelentkezzen ki minden olyan Apple szolgáltatásból, amelyhez Apple ID és jelszó szükséges
  1. Kényszer újraindítás (tartsa lenyomva az Power & Home vagy a Volume Down gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó)
  2. Jelentkezzen be újra a FaceTime-be az Apple ID segítségével
 7. Jelentkezzen ki minden olyan Apple szolgáltatásból, amelyhez Apple ID és jelszó szükséges, valamint állítsa vissza a hálózati beállításokat (az összes WiFi jelszót elveszíti, ezért először írja le ezeket)
  1. A hálózat visszaállításához lépjen a Beállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati beállítások visszaállítása
  2. Kényszer újraindítás
  3. Jelentkezzen be a hálózatába
  4. Jelentkezzen be a FaceTime-be
 8. Helyezze be valaki más SIM-kártyáját, és nézze meg, hogy a FaceTime felismeri-e az e-mailt és a telefonszámot
  1. Ha igen, akkor új SIM-kártyára van szüksége. Vegye fel a kapcsolatot szolgáltatójával

Megakadt az iPhone a FaceTime-on?

Néhány olvasónk elmondja, hogy iPhone-jaik, különösen az iPhone X, elakad a FaceTime-on, és nem tudnak kilépni az alkalmazásból. Úgy tűnik, hogy a FaceTime hibája okozza ezt a hibát.

Javítás, amikor a FaceTime nem ér véget

 • Zárja be a FaceTime alkalmazást úgy, hogy kétszer megnyomja a Kezdőlap gombot, vagy felfelé csúsztatja az Otthoni kézmozdulatsort. Keresse meg a FaceTime App Preview alkalmazást, és csúsztassa el a képernyő tetejétől a kényszerítéshez
 • Állítsa le a készüléket a következőn keresztül: Beállítások> Általános> Leállítás
 • Kényszerítve indítsa újra a készüléket

Csak Mac-eknél - tűzfal használata?

Igen, használhatja a FaceTime-et a legtöbb hálózattal, még akkor is, ha a tűzfal mögött van! De lehet, hogy engedélyeznie kell bizonyos portokat. Tűzfal használatakor ellenőrizze, hogy engedélyezte-e a következő portokat a FaceTime számára.

Tűzfalportok FaceTime

 • 80 (TCP)
 • 443 (TCP)
 • 3478–3497 (UDP)
 • 5223 (TCP)
 • 16384–16387 (UDP)
 • 16393–16402 (UDP)

Próbáljuk meg használni a Terminal parancsot!

Menj Alkalmazások> Segédprogramok> Terminál és írja be a következőt: sudo killall VDCAssistant nyomja meg az Enter billentyűt, írja be az admin jelszavát, majd nyomja meg újra az Enter billentyűt. Zárja be a terminált és indítsa újra. Ez megoldja a FaceTime és a beépített kamera problémáit.

Ha nem kényelmes a terminál használata, használja az Activity Monitor alkalmazást

 1. Nyisd ki Alkalmazások> Segédprogramok> Activity Monitor
 2. Írja be a VDC-t a keresőmezőbe
 3. Keresse meg és válassza ki a VDC Assistant folyamatot
 4. Koppintson az X jobbra az ablak jobb felső sarkában, hogy kilépjen a VDC Segédből

Próbálja ki a Csökkentett módot

Végül, ha a VDC asszisztens megölése nem tette meg a trükköt, indítsa újra MacBookját csökkentett módban úgy, hogy az újraindításkor lenyomva tartja a Shift billentyűt. Engedje fel a Shift billentyűt, amikor megjelenik a bejelentkezési ablak.

A Biztonságos mód diagnosztikai ellenőrzések sorozatán fut. Miután befejezte ezeket az ellenőrzéseket, indítsa újra normálisan, és nézze meg, hogy a probléma megoldódott-e.

Csomagolás!

Remélhetőleg ezen tippek egyike segített megoldani a FaceTime problémáit, amelyek nem működnek az iOS 11 rendszerben.

Ha nem, akkor ossza meg velünk a megjegyzéseket - ezeket rendszeresen ellenőrizzük, és válaszolunk, ha további tippeket adunk. És ha kitalál valamit, kérjük, tudassa velünk, hogy meg tudjuk osztani ezt a tippet másokkal - sokunknak ugyanazok a kérdései.

Legutóbbi hozzászólások