Az Apple kiadja az iOS 7.1-et; hogyan kell frissíteni

Az Apple most kiadta az iOS 7.1-et. A legfrissebb frissítést úgy szerezheti be, hogy USB-kábellel csatlakoztatja iPhone-ját, iPadjét vagy iPod touch-ját az iTunes-hoz, és a számítógép segítségével telepíti a frissítést, vagy a Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés menüponton keresztül keresi a frissítéseket az eszközökön. Így:

Győződjön meg arról, hogy iOS-eszközén elegendő hely áll rendelkezésre az iOS 7.1 telepítéséhez. A frissítéshez körülbelül 2,5 GB szükséges. A Beállítások> Általános> Használat menüpontra kattintva láthatja a teret / tartalmat és azt, hogy mennyi helyet foglalnak el.

Vezeték nélküli (legegyszerűbb mód)

1. Csatlakoztassa iOS készülékét egy konnektorhoz.

2. Koppintson a Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés elemre, majd a Letöltés és telepítés elemre.

iTunes és a számítógép

1. Csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez.

2. Az iTunes elindul, és egy olyan üzenet jelenik meg, amely azt mondja: „Új iPhone szoftververzió (7.1) érhető el az iPhone„ Kurt, Serhat’s iPhone ”készülékéhez. Szeretné most letölteni és frissíteni az iPhone készülékét? " egyszerűen kattintson a Letöltés és frissítés gombra. Ha nem látja ezt az üzenetet, válassza az iPhone vagy iPad alkalmazást az iTunes alkalmazásban, majd kattintson a Frissítés keresése gombra.

Az iOS 7.1 számos új funkciót tartalmaz, a szokásos hibajavítások mellett. Az OS 7.1 tartalmazza az Apple új CarPlay funkciójának támogatását is.

Az iOS 7.1 kompatibilis az iPhone 4 és újabb (iPhone 4S, iPhone 5 és iPhone 5S jelenleg), az iPad 2 és újabb (Az új iPad, iPad 4, iPad air), az iPad mini, az 5. generációs iPad touch és újabb verzióival.

Több:

Mi az iOS és hogyan javítható az iOS problémája

Legutóbbi hozzászólások