AirPods Pro --- A teljes útmutató

Az AirPods Pro az Apple egyik legnépszerűbb terméke, mivel még jobban megváltoztatja a tartalom hallgatásának módját, mint az eredeti AirPods. Ez a tényleges útmutató mindazokhoz, amelyeket tudni kell a Cupertino fantasztikus vezeték nélküli fejhallgatóiról.

Ebben az útmutatóban megtudhatja, hogy mi az AirPods Pro, mit kínálnak a különféle hangmódok, mit kell tennie, ha elveszíti őket, áramellátási tippek a termelékenység növelésére, az AirPod-ok karbantartása, az általános problémák elhárítása és még sok más.

Mik azok az AirPods Pro?

Az Apple AirPodjai a legnépszerűbb termékek, amelyek elég hosszú idő alatt elérhetővé válnak. Ezek a fejhallgatók vezeték nélküli megoldást kínálnak kedvenc tartalmaik meghallgatására, telefonhívások fogadására és még sok minden másra.

Hónapok óta kavarogtak az AirPod-ok „Pro” modelljének kiadásáról. Még 2019 októberében valósággá váltak a pletykák, mivel az AirPods Pro-t csendesen bejelentették sajtóközleményben.

Ezek az új fejhallgatók hasonló akkumulátor-élettartamot mutatnak, mint az év elején piacra dobott 2. generációs AirPod-ok. De van egy új dizájn a Pro számára, mivel a szárak lerövidültek, valamint egy új Force Sensor a vezérlőkhöz.

Az AirPods Pro két legnagyobb jellemzője az aktív zajcsökkentés (ANC) és az átlátszóság mód. Az ANC lehetővé teszi a háttérzaj kiküszöbölését, míg az Átlátszóság mód segítségével tisztán hallhatja a külvilágot a zenéje felett.

Az AirPods Pro vízálló?

Az egyik legfontosabb tényező, ha bárki megnézi az új AirPods Pro-t, az a vízállóság. Legalábbis fontos, hogy legalább legyen némi izzadságállósága, mivel az AirPods népszerű az edzőteremben, különösen, ha nem szeretne olyan fejhallgatót, mint a PowerBeats Pro.

  Ami az AirPods Pro-t illeti, ezek „izzadás- és vízállóak (IPX4)”. Ez azt jelenti, hogy a Pro képes lesz ellenállni a fröccsenő víznek, és elviheti őket az edzőterembe. Csak fontos megjegyezni, hogy ezeket nem viheti (vagy nem szabad) úszni.

  Mi az a H1 chip?

  A 2. generációs AirPod-okkal együtt bemutatott H1 chip az Apple saját chipsete vezeték nélküli fülhallgatókhoz. Az AirPods Pro segítségével a H1 chip úgy működik, hogy a „Hey Siri” -et eljuttassa a fejhallgatóhoz, jobb akkumulátor-élettartammal, jobb stabilitással és még sok mással.

  A H1 chip aktív zajcsökkentő és átlátszó üzemmóddal működik a jobb teljesítmény érdekében.

  Ez lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést is a töltőtokon keresztül, és még gyorsabb váltást az eszközök között.

  Mit kerül a dobozba?

  Amikor először kinyitja az AirPods Pro dobozt, maga a fülhallgató fogadja elöl és középen. Ezután van néhány extra, amelyet az Apple tartalmaz az induláshoz.

  Az alábbiakban részletezzük mindazt, amit a dobozban talál:

  • AirPods Pro
  • Vezeték nélküli töltőtok
  • Villám - USB-C töltőkábel
  • Szilikon fülhegyek (S, M, L)
  • Dokumentáció

  Sajnos az Apple matricák nem találhatók az AirPods Pro-nál.

  Ha régebbi Apple eszközei vannak, és nem biztos abban, hogy az AirPods Pro párosul-e velük, akkor nézze meg az Apple AirPods Pro műszaki specifikációit a kompatibilis eszközök listájához.

  Hogyan lehet először párosítani az iPhone készülékével

  Ahelyett, hogy a Bluetooth menüvel babrálna, az Apple abszolút szellővé tette az AirPods Pro és az iPhone párosítását. A következőket kell tennie:

  1. Nyissa meg az iPhone közelében található AirPods Pro tokot.
  2. nyomja megCsatlakozás a képernyőn megjelenő előugró ablakban.

  Az AirPods Pro gyorsan csatlakozik és elkezd dolgozni iPhone-jával. Valójában bármely más Apple-eszközt használhat, amely ugyanabba az Apple ID-be van bejelentkezve, köszönhetően az automatikus eszközváltásnak.

  Rövid az idő? Nézze meg az AirPods Pro tippek videónkat

  Ügyeljen arra, hogy a fülhegyek jól illeszkedjenek

  Mint fent említettük, a dobozban három különböző fülhegy található, amelyek lehetővé teszik, hogy megtalálja a legjobban illő fülét. A dolgok még könnyebbé tétele érdekében az Apple hozzáadott egy Fülcsúcs illesztési teszt a beállításokhoz.

  Ez a teszt az AirPods Pro mikrofonjaival biztosítja, hogy a fülhallgató szorosan lezárja a fülét. Szoros tömítést szeretne a legjobb zajcsökkentéshez és a mélyhangok visszajelzésének javításához.

  A fültipp illesztési tesztjének futtatásához:

  1. Csatlakoztassa AirPod-ját iPhone-jához.
  2. Nyissa meg aBeállítások kb.
  3. Koppintson aBluetooth.
  4. AlattSaját készülékek, koppintson aén az AirPods Pro mellett.
  5. Görgessen lefelé, és koppintson a ikonraFülcsúcs illesztési teszt.
  6. Koppintson a Folytatni.
  7. Miután mindkét AirPod-ot a fülébe tette, érintse meg a ikontJáték gomb alján.

  A teszt befejezése után az eredmények megmutatják, hogy van-e jó tömítés vagy sem. Ha rossz a tömítése, próbálja meg beállítani az AirPod-kat a fülében, vagy cseréljen egy másik méretű fülhegyre.

  Hogyan változtathatom meg az AirPods Pro fülhegyeit?

  Az AirPods Pro fülhegyei egy kis műanyag gyűrűvel bepattanhatnak és kikapcsolódhatnak. Az eltávolításhoz csak annyit kell tennie, hogy óvatosan húzza el a fülcsúcsot az AirPod testétől.

  Meg kell húzni elég erősen, hogy eltávolítsa a fül hegyét, de vigyázzon, hogy ne hasítsa el a vékony szilikont.

  Amikor fülhegyet rögzít az AirPods Pro készülékéhez, győződjön meg arról, hogy az ovális alakú műanyag gyűrű egy vonalba áll az AirPod grillel, majd nyomja össze őket, amíg kattanást nem hall.

  Használhatom harmadik féltől származó AirPods Pro fülhegyeket?

  Lehetőség van harmadik féltől származó fülhegyek vásárlására az AirPods Pro készülékéhez olyan megbízható márkáktól, mint a Comply. Sok felhasználó inkább a harmadik féltől származó memóriahab fülhegyeket részesíti előnyben az Apple szilikon tippjeivel szemben, ezért érdemes kipróbálni magad.

  Bár végső soron személyes preferenciákról van szó, a felhasználói vélemények azt sugallják, hogy a memóriahabos fülhegyek a következőket tehetik:

  • Kényelmesebb illeszkedés
  • Szorosabb tömítés
  • Jobb zajszűrés
  • Javított hangminőség

  Az AirPods Pro segítségével mindent irányíthat

  Elmúltak azok a napok, amikor minden alkalommal meg kellett koppintani az AirPod-okat (és a dobhártyát), amikor valamit irányítani szeretne. Az AirPods Pro segítségével az Apple erőmérőre váltott, hogy ellenőrizhesse tartalmát, telefonhívásait és a zajszűrést.

  Mi az erőérzékelő?

  Ha megnézzük az 1. és a 2. generációs AirPod-okat az AirPods Pro-hoz képest, van néhány nagy tervezési különbség. A legnagyobb talán az, hogy az szárak rövidebbek az AirPods Pro-n.

  És itt találja az Erőérzékelőket is.

  Itt található az összes vezérlő, amelyet elvégezhet az érzékelővel:

  • A zene lejátszásához és szüneteltetéséhez nyomja össze egyszer.
  • Nyomja meg egyszer, hogy fogadja a bejövő hívást, majd nyomja meg újra, hogy letegye a hívást.
  • Kétszer nyomja össze, ha előre akar ugrani egy pályán, és tartsa tovább a gyors előretekeréshez.
  • Háromszor nyomja össze, hogy visszalépjen a pályára, és tartsa tovább a visszatekeréshez.
  • Nyomja meg és tartsa lenyomva az Aktív zajszűrés és a
  • Átlátszóság mód.

  Véleményünk szerint ez sokkal jobb módja a média ellenőrzésének. Valami soha nem érezte jól magát abban, hogy a szokásos AirPod-okkal ütögette a dobhártyáját.

  Állítsa be az Erőérzékelő időtartamát

  Szerencsére az Apple lehetővé tette annak az időtartamnak a beállítását, amelyre az erőérzékelő reakciója szükséges. Ez különösen hasznos a mozgáskorlátozott felhasználók számára, akiknek nehéz lehet az érzékelőt rövid ideig megszorítani.

  Ezt a Kisegítő lehetőségek beállításainál módosíthatja. Itt van, hogyan:

  1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást az iPhone-on.
  2. Görgessen lefelé, és válassza a lehetőségetMegközelíthetőség.
  3. Görgessen lefelé, és koppintson a ikonraAirPods.

  Innen három különböző kategória jelenik meg: Nyomja meg a Speed ​​gombot, Tartsa nyomva az időtartamot, és Zajszabályozás. Az első két kategóriára szeretnénk koncentrálni.

  A Speed ​​Speed ​​gomb megnyomásával beállíthatja az AirPod szárának kétszer vagy háromszor történő megnyomásához szükséges sebességet. AAlapértelmezett már engedélyezve van, és aLassú ésLeglassabban.

  A Tartsa nyomva tartással beállíthatja az időtartamot, amely szükséges ahhoz, hogy lenyomva tartsa az AirPod-ok szárát a zajcsökkentési mód megváltoztatásához. Más mintAlapértelmezett, beállíthatja a beállításokatRövid, vagyRövidebb.

  Mi az aktív zajszűrés?

  Az AirPods Pro segítségével az aktív zajszűrés kulcsfontosságú funkció, amely lehetővé teszi a külső zajok blokkolását, hogy a médiára összpontosítson. Az Apple leírása a működéséről:

  Egy kifelé néző mikrofon észleli a külső hangokat, amelyeket az AirPods Pro zajcsökkentéssel ellensúlyoz, megszünteti a külső hangokat, mielőtt meghallja őket. Egy befelé néző mikrofon hallgatja a fülében a nem kívánt belső hangokat, amelyeket az AirPods Pro zajcsökkentéssel is ellensúlyoz.

  Mindez valós időben és a H1 chip segítségével történik. Az AirPods Pro az összes szükséges fejhallgatóvá alakítása.

  Mi az Átlátszóság mód?

  Bosszantó lehet, ha be kell venned és ki kell vennie az AirPod-kat a füledből, csak azért, hogy halljam, hogy valaki beszél. Az Átlátszóság módban ez már nem kérdés, mivel aktiválhatja a módot és bent tarthatja az AirPod-okat.

  Lényegében ez a mód a mikrofonok használatával több hangot enged be, így hallhatja, mi zajlik körülötted. Ahelyett, hogy zajcsökkentéssel törölnék.

   Hogyan lehet váltani az ANC és az Átlátszóság között

   Mindannyian voltunk már ott: hallgatsz egy kis zenét, amikor valaki beszélgetést kezd veled. Ahelyett, hogy ki kellene vennie az AirPod-okat, aktiválhatja az Átlátszóság módot, hogy meghallgassa őket a zenéje helyett.

   Ezután visszakapcsolhatja az ANC-t, amikor a beszélgetés véget ér.

   Ehhez:

   1. Győződjön meg arról, hogy az AirPod-ok csatlakoztatva vannak-e iPhone készülékéhez, és hogy zenét játszanak-e.
   2. Húzza lefelé az iPhone jobb felső sarkától a felfedéshez Irányító központ.
   3. Tartsa nyomva a Hangerő bár a Vezérlőközpontban.
   4. Váltás Zajcsökkentés, Átláthatóság, és Ki.
   5. Alternatív megoldásként nyomja meg és tartsa az Erőérzékelőt az AirPods Pro szárán.

   Fontos megjegyezni, hogy meg kell győződnie arról, hogy az AirPods Pro biztonságosan van-e felszerelve a fülébe. Ha nem, akkor problémákba ütközhet a hang átjutása, amikor az ANC engedélyezve van, és az átlátszóság mód használata esetén nem jut elég hang.

   Engedélyezze a zajszűrést egyetlen AirPod segítségével

   Egy vagy másik okból nem mindenki használja egyszerre mindkét AirPod-ot. Az induláskor azt gondolták, hogy egyetlen AirPoddal sem fogja tudni használni az ANC-t, de ez nem így van.

   Az ANC-t egyetlen AirPoddal is engedélyezheti a Kisegítő lehetőségek beállításain keresztül:

   1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást az iPhone-on.
   2. Görgessen lefelé, és válassza a lehetőségetMegközelíthetőség.
   3. Görgessen lefelé, és koppintson a ikonraAirPods.
   4. Alul engedélyezzeZajcsökkentés egy AirPod segítségével.

   Észreveheti, hogy a hangminőség nem olyan kiváló, mint amikor mindkét AirPod-ot be van kapcsolva. De ez csak bizonyos AirPod használatakor várható bizonyos mértékben.

   Az Apple Watch segítségével vezérelheti a zajszűrés módot

   Bűn lenne, ha az Apple nem tenné lehetővé a zajszűrés mód megváltoztatását az Apple Watchról. Szerencsére emiatt nem kell aggódnunk, mivel a Watch-ból remekül lehet módot váltani.

   1. Mielőtt elkezdené, győződjön meg arról, hogy az AirPod-ok csatlakoztatva vannak-e iPhone készülékéhez, és hogy zenét játszanak-e.
   2. Ébressze fel az Apple Watch-ot.
   3. Tól Most játszik képernyőn érintse meg a ikont Hangmegosztás ikonra a bal alsó sarokban.
   4. Koppintson a AirPods Pro a listában.
   5. Válassza a lehetőséget Aktív zajcsökkentés vagy Átláthatóság.

   Nyilvánvalóan átkapcsolhat az Óráról az iPhone-ra. Ez akkor is működik, ha az AirPods Pro készüléket párosítja a Watchhoz.

   Állítsa be az Élő hallgatást az AirPods Pro alkalmazással

   Amellett, hogy az Átlátszóság mód lehetővé teszi a külvilág jobb hallását, elérhető az Élő hallgatás is. Ez lehetővé teszi az iPhone mikrofonjának használatát, hogy felerősítse az AirPod-ok hangjait, például egy fejlécet.

   Így állíthatja be:

   1. Nyissa meg aBeállítások alkalmazást az iPhone-on.
   2. Görgessen lefelé, és válassza a lehetőségetIrányító központ.
   3. Koppintson aA vezérlők testreszabása.
   4. Koppintson a Hozzáadás (+) gomb mellettMeghallgatás.

   Ha felvette a Hallást a Vezérlőközpontba, akkor is aktiválnia kell, amikor az Élő hallgatást szeretné használni. Ehhez tegye a következőket:

   1. Csatlakoztassa AirPods Pro készülékét iPhone készülékéhez.
   2. Csúsztassa lefelé a jobb felső sarokból a felfedéshez Irányító központ.
   3. Koppintson aMeghallgatás ikon.
   4. Válassza a lehetőségetÉlő hallgatás.

   Az Élő hallgatás aktiválása után helyezze iPhone-ját közelebb az audio forráshoz, hogy felerősítse azt az AirPods Pro készülékén. Ez segíthet abban, hogy tisztábban hallja a beszélgetéseket.

   Használja a hangmegosztást az AirPods Pro készülékkel

   Elmúltak azok az idők, amikor meg kellett osztani a lejátszási listádat valakivel egy fejhallgató-kábel meghúzásával. Az Audio Sharing használatával mindkettő ugyanazt a hangot hallgathatja egy iPhone-ról egyszerre, amennyiben mindegyiknek megvan a saját AirPod vagy AirPods Pro készlet.

   A hangmegosztás használatának módja:

   1. Ha csatlakoztatva van az AirPod-okhoz, kezdje el lejátszani a hangot iPhone-ján.
   2. Húzza lefelé az ujját a képernyő jobb felső sarkából a ikon megjelenítéséhez Irányító központ.
   3. Koppintson a AirPlay ikonra a hanglejátszás részben.
   4. Közelítse a másik AirPod-párot iPhone-jához, és hajtsa fel a fedelet
   5. Megjelenik egy felszólítás a opcióvalHang megosztása.

   Miután a barátod megerősítette, ugyanazt a zenét vagy médiát hallgathatják, mint te!

   Az iOS 14 kiadásával az Apple még lehetővé tette az Audio megosztását az Apple TV 4K-val. Ez azt jelenti, hogy mindegyik beállíthatja a hangerőt az Ön igényei szerint, anélkül, hogy aggódna a gyerekek felébresztése miatt.

   Automatikus eszközváltás

   Az automatikus eszközváltás lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen váltson a különböző Apple eszközök között anélkül, hogy minden egyes esetben párosítania és javítania kellene az AirPods Pro készüléket.

   Értesítés jelenik meg, amikor az AirPod-ok új eszközre váltanak.

   Frissítenie kell Apple-eszközeit iOS 14-re, iPadOS 14-re vagy macOS Big Sur-ra, hogy kihasználhassa ezt a funkciót.

   Miután ezt megtette, az AirPods Pro hangja automatikusan átkapcsol minden utoljára használt eszközre.

   Például, ha zenét hallgat a MacBook-on, majd iPhone-on fogadja a hívást, az AirPods Pro automatikusan átvált a MacBook-ról az iPhone-ra. Ha befejezi a hívást, és elkezd videót nézni az iPad készülékén, az AirPods Pro automatikusan átvált az iPad készülékére.

   Térhangzás az iOS 14 és az iPadOS 14 rendszerekben

   Hagyományosan több hangszóróra volt szüksége a magával ragadó surround hangzás élményéhez. De az iOS 14 és az iPadOS 14 kiadásával az Apple egy innovatív funkciót vezetett be az AirPods Pro készülékbe, amely térhatású élményt nyújt Önnek csak az AirPod-ok használatával.

   A Spatial Audio szimulálja az AirPods Pro térhangzását.

   A térbeli hang intelligens algoritmusokat használ az AirPods Pro és az Apple készüléke mozgásérzékelői mellett a térhangzás szimulálásához.

   Működik minden olyan Dolby Atmos-videóval, amelyet iPhone-on vagy iPad-en néz meg, és balról, jobbról, fentről, lentről, elől és mögül érkező hangok benyomását kelti.

   Ez a csodálatos technológia még a hangmezőt is úgy adaptálja, hogy minden a képernyő középpontjában maradjon, amikor elfordítja a fejét, vagy ha iPhone vagy iPad készülékét új helyre helyezi.

   Kérje az AirPods Pro készüléket, hogy jelentse be a hívásokat és az üzeneteket

   Ha mélyen tanul vagy hosszú munkamenetben van, akkor hiányozhat a telefonhívás vagy az SMS. Az AirPods Pro segítségével a Siri bejelentheti Önnek ezeket az üzeneteket, így nem kell ellenőriznie az iPhone készülékét.

   Az alábbiak szerint teheti a Siri bejelentését a AirPods Pro készülékén:

   1. Nyissa meg aBeállítások kb.
   2. Görgessen lefelé, és válassza a lehetőségetTelefon.
   3. Görgessen lefelé, és koppintson a ikonraHívások bejelentése.
   4. Koppintson a Fejhallgató és autó vagyCsak fejhallgató.

   Ennek nyilvánvaló előnye, hogy hallja, milyen üzenetek érkeznek, anélkül, hogy abbahagyná a telefon felvételét.

   Milyen az akkumulátor élettartama az AirPods Pro készülékén?

   Ami a vezeték nélküli fülhallgatót illeti, az egyik gond, hogy az akkumulátor nem fog elég sokáig élni. Szerencsére az AirPods Pro esetében az akkumulátor élettartama kb. Megegyezik a szokásos AirPod-okéval, az Apple öt órát hirdet.

   Ez azonban kissé - 4,5 órára - csökken, ha az Aktív zajszűrést használja.

   A mellékelt töltőtoknak köszönhetően további 24 órás akkumulátor-üzemidő érhető el az AirPod-ok újratöltésével. A tok gyors töltést is biztosít, lehetővé téve az AirPod (vagy kettő) töltését öt percig, hogy extra órát töltsön az akkumulátorral.

   Gyorsan ellenőrizze az akkumulátor élettartamát

   Nem akarja lemerülni az akkumulátor élettartamát az AirPods Pro készülékén, különösen, ha teljes menetrend vár rád. Néhány módja van annak, hogy ellenőrizze az akkumulátor élettartamát az AirPod-okon, az első a H1 chip és az iPhone előnyeinek kihasználásával.

   Az alábbiak szerint ellenőrizheti az AirPods Pro akkumulátorát:

   1. Nyissa ki az AirPods tok fedelét anélkül, hogy kivenné őket.
   2. Tartsa közel a tokot iPhone készülékéhez, és várjon néhány másodpercet.
   3. A tok és az AirPod állapotának állapota megjelenik az iPhone készüléken.
   Csak nyissa ki az esetet Használja a Sirit Elemek Widget

   Az akkumulátor élettartamának ellenőrzésének másik módja az akkumulátorok widget engedélyezése iPhone-on. Miután elkészült, megtekintheti az AirPod-ok és a töltőtok maradék akkumulátorát.

   Ezenkívül egyszerűen megkérdezheti a Sirit, hogy mennyi akkumulátor-élettartam van hátra az AirPod-okon. Egyszerűen aktiválja a Sirit, és kérdezze meg: „Mi az akkumulátorom az AirPod-okon?” és a Siri biztosítja az akkumulátor hátralévő élettartamát.

   Vezeték nélkül tölthetem az AirPods Pro-t?

   Miután az Apple bevezette a vezeték nélküli töltést a 2. generációs AirPod-okkal, csak a Pro verziónak volt értelme a vezeték nélküli töltést is sportolni.

   Ez az érzés igaznak tűnik, mivel az AirPods Pro töltőtokját vezeték nélkül töltheti. Csak érintse meg a tokot töltés közben, hogy a LED kigyulladjon, megmutatva, hogy a tok teljesen fel van-e töltve vagy sem.

   A zöld lámpa azt jelenti, hogy a tok vagy az AirPod-ok több mint 75% -osan vannak feltöltve. A borostyánfény azt jelenti, hogy ennél kevesebb, ezért érdemes várni.

   Értesítések az akkumulátorról

   Az iOS 14 és iPadOS 14 frissítésével az Apple bevezette az akkumulátorra vonatkozó értesítéseket az AirPods és az AirPods Pro készülékekre. Ezek az értesítések a képernyő tetején jelennek meg, hogy megmutassák az AirPods akkumulátorának állapotát, ha lemerül, vagy amikor teljesen fel van töltve.

   Az értesítésből megtudhatja, hogy lemerült-e az akkumulátor.

   Ezzel megkímélheti az AirPods Pro akkumulátorának kézi ellenőrzését.

   Keresse meg a rosszul elhelyezett AirPods Pro-t

   Bármennyire is csodálatosak az AirPod-ok, biztosan elég gyorsan eltévedhetnek. Nem kell sok ahhoz, hogy zsebre tegyél egyet, csak az, hogy körbe járás közben kidől.

   Az új és továbbfejlesztett Find My alkalmazás segítségével könnyedén megkeresheti az AirPod-kat:

   1. Nyissa meg aKeresse meg a My-t alkalmazást az iPhone-on.
   2. Koppintson aEszközök a képernyő alján.
   3. Görgessen lefelé, és válassza ki az AirPods Pro készüléket a listából.
   4. Koppintson aHang lejátszása ha az AirPod-ok a közelben vannak és hallótávolságon belül vannak. Ha nem, érintse meg a elemetÚtmutatások és az utolsó ismert hely megjelenik a térképen, így könnyen megtalálhatja őket.

   Sajnos ez nem segít, ha rosszul helyezte el a töltőtokot, ekkor kell újat szereznie az Apple-től.

   Hogyan lehet megakadályozni az elveszett AirPodokat

   Van egy egyszerű módja annak, hogy harcolhasson az AirPod-ok elvesztése ellen. Az egyik módszer az, hogy az AirPodokat átnevezi valamire a nevével és telefonszámával.

   Így nevezheti át az AirPod-okat:

   1. Nyissa meg a Beállítások kb.
   2. Válassza a lehetőségetBluetooth.
   3. Koppintson a én az AirPod-ok neve mellett.
   4. Érintse meg Név.
   5. Írja be a kívánt nevet.
   6. Koppintson a bal felső sarokban a visszalépéshez.

   Az új név mentésre kerül, lehetővé téve számodra, hogy valaki gyűrűt ad neked abban az esetben, ha az AirPod-ok elvesznek.

   Állítsa vissza az AirPods Pro alkalmazást

   Előfordulhat, hogy az AirPod-k nem működnek megfelelően. Ezekben az időkben vissza kell állítania őket, és újra össze kell kapcsolnia őket iOS vagy MacOS eszközével.

   1. Győződjön meg arról, hogy az AirPods Pro készüléke töltési helyzetben van.
   2. Várjon 30 másodpercet, majd nyissa ki a fedelet.
   3. Nyissa meg aBeállítások alkalmazást az iPhone-on.
   4. Válassza a lehetőségetBluetooth.
   5. Koppintson a én az AirPod-ok mellett.
   6. Koppintson aFelejtse el ezt az eszközt és megerősít.

   Miután leválasztotta a fejhallgatót az iPhone készülékéről, nyitva kell hagynia a fedelet a tokon. Ezután nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot Beállít gombot a tok hátulján 15 másodpercig, amíg az előlapi fény villogni nem kezd. Innen újra párosíthatja az AirPods Pro készüléket az iPhone készülékével.

   Frissítse az AirPods Pro firmware-t

   Ez az aktuális téma volt az AirPods Pro első indításakor, mivel kompatibilitási problémák merültek fel. Bár nincs egyszerű módja annak, hogy egyszerűen megnyomja a „Firmware frissítése” gombot, a frissítés kényszerítésére mégis van mód.

   1. Győződjön meg arról, hogy az AirPod-ok párosítva vannak és csatlakoztatva vannak az iPhone készülékéhez.
   2. Hallgasson zenét akár egy percig is.
   3. Helyezze vissza az AirPods Pro készüléket a töltőtokba, és töltse legalább 30 percig.

   Miután megtörtént a frissítés, nem feltétlenül lát értesítést. Viszont újraindíthatja a csatlakoztatott eszközöket, és megnézheti, hogy a problémák továbbra is fennállnak-e.

   Az AirPods Pro rendeltetésszerű használata Mac számítógéppel

   Ahogy az várható volt, az Apple megkönnyíti új fejhallgatójának a Mac-mel való használatát. Ha még nem rendelkezik iPhone-val a kezdeti beállításhoz, ne féljen, mert így is párosíthatja őket.

   1. Mac-jén nyissa meg a Irányító központ a menüsorból.
   2. Válaszd ki a AirPlay gomb a Hangerő csúszka.
   3. Kattints a Nyíl az AirPods Pro mellett, hogy felfedje az összes zajcsökkentési módot.
   4. Alternatív megoldásként menjen a Rendszerbeállítások> Bluetooth és kattintson a gombra Lehetőségek gombot az AirPods Pro készülékéhez.

   A szép dolog itt az, hogy gyorsan válthat a módok között anélkül, hogy ehhez iPhone kellene.

   Testreszabhatja az AirPodokat a Mac segítségével

   Ha nem rendelkezik iOS-eszközzel az AirPods Pro testreszabásához, akkor erre van mód a Mac-mel is.

   Így érheti el a menüt:

   1. Győződjön meg arról, hogy a fejhallgatót aktívan párosította.
   2. Nyisd kiRendszerbeállítások a Mac-en.
   3. Kattintson a gombraBluetooth.
   4. Kattintson a gombraLehetőségek a fejhallgató mellett.

   Innen néhány különböző beállítás látható. Beállíthatja a használandó mikrofont, be- és kikapcsolhatja az automatikus fülérzékelést, sőt beállíthatja az Erőérzékelő vezérlőket az egyes AirPod-okhoz.

   Párosítsa az AirPods Pro készüléket Android-eszközzel

   Az iOS világa nem mindenki számára való, mivel esetet lehet tenni egyes Android-eszközök esetében, amelyek még a legújabb iPhone-nál is jobbak. Vagy talán mindkét platformot élvezi, de az AirPods Pro készüléket Android telefonral szeretné használni.

   Így párosíthatja az AirPod-kat egy Android-eszközzel:

   1. Nyissa ki az AirPods Pro tok fedelét.
   2. Tartsa nyomva a Beállít gombot a tok hátulján 15 másodpercig.
   3. A ház elején villogni kezd a fény.
   4. Innen nyissa meg aBeállítások alkalmazást androidos telefonján.
   5. Koppintson aBluetooth alattCsatlakoztatott eszközök.
   6. Koppintson aÚj eszköz párosítása.
   7. Válassza ki az AirPods Pro alkalmazást aElérhető eszközök lista.

   Most, hogy az AirPods Pro csatlakoztatva van egy Android-eszközhöz, a következő részleteket olvashatja:

   • Aktív zajcsökkentés
   • Átlátszóság mód
   • Vezérlés erőérzékelőkön keresztül

   De erről van szó, így nem tudja megtekinteni az AirPods akkumulátorszint-jelzéseit, és nem fogja használni az Apple Ear Tip Fit Testjét vagy az Audio Sharing funkciót sem. De ha ezek a többi funkció nem fontos, akkor a Pro tökéletes lesz, még Android-eszközzel is.

   Lépjen előrébb az AirPods Pro és a Shortcuts segítségével

   Az iOS 13 és az iPadOS használatával a parancsikonok rendszeralkalmazássá váltak, ami azt jelenti, hogy nincs semmi extra letölthető. Az AirPods Pro segítségével valóban létrehozhat parancsikonokat, hogy gyorsan váltson az ANC és az Átlátszóság módok között.

   Hogyan lehet váltani a Zajszabályozási módhoz parancsikonokkal

   Ha mélyebbre szeretne merülni a Gyorsbillentyűkben, létrehozhat egy kapcsolót az ANC vagy az Átlátszóság mód bekapcsolásához. Ezek rendkívül egyszerűek, és tökéletes módja annak, hogy néhány felhasználó hozzászokjon a parancsikonok használatához általában.

   Így hozhatja létre a parancsikont saját maga számára:

   1. Nyissa meg aParancsikonok alkalmazást az iPhone-on.
   2. Koppintson a Hozzáadás (+) gombot a jobb felső sarokban.
   3. Írja be a kereséstAirPods a keresőmezőbe.
   4. Koppintson aÁllítsa be a Zajszabályozási módot.
   5. A fő panelen koppintson a ikonraÚtvonal a parancsikonon belül, és válassza ki az AirPods Pro-t.
   6. Ezután érintse meg a gombotZajszabályozási mód.

   Innen kiválaszthatja, hogy mit szeretne csinálni a parancsikonon, és itt vannak a lehetőségek:

   • Ki
   • Zajcsökkentés
   • Átláthatóság
   • Kérdezd meg minden alkalommal

   Ha úgy dönt, hogy az első gyorsparancssal aktiválja a zajszűrést, akkor visszaléphet és létrehozhat egy másodikat az Átlátszóság aktiválásához. Két külön parancsikon létrehozásának előnye, hogy gyorsan elérheti őket a Gyorsbillentyűk widgeten keresztül, vagy az alkalmazás hosszú megnyomásával aktiválhatja őket.

   Kaphatja később az AppleCare + programot?

   Mint fent említettük, nagy hátrány lehet, ha végül elveszít egy AirPod-ot vagy egy töltőtokot. Ahelyett, hogy további 250 dollárt kellene fizetnie egy teljesen új csomagért, kihasználhatja az AppleCare + előnyeit.

   Ha nem jelentkezik be a vásárláskor, 60 nap áll rendelkezésére a regisztrációra, a kezdeti vásárlás dátumát követően.

    Az AppleCare + költsége az AirPods Pro-on mindössze 29 dollár, és ez két év lefedettséget biztosít Önnek, két „véletlenszerű incidenssel”. Például, ha megtört egy AirPod Pro, és nem volt AppleCare-je, akkor 89 USD-t kell fizetnie. Ha azonban feliratkozott a védelmi tervre, akkor csak 29 dollárt fizetne.

    Ha azonban végül elveszíti a fülhallgatót vagy a vezeték nélküli töltőtokot, nincs szerencséje, és 89 dollárt kell fizetnie bármelyikért. Ez az ár független attól, hogy regisztrált-e az AppleCare + -ra vagy sem.

    Cserélje ki az elveszett vagy eltört AirPods Pro fülhallgatókat

    Függetlenül attól, hogy regisztrált-e az AppleCare + -ra, vagy sem, akkor is kaphat egy csere AirPod-ot vagy töltőtokot. A következőket kell tennie:

    1. Keresse meg böngészőjében a getsupport.apple.com webhelyet.
    2. Jelentkezzen be Apple ID azonosítójával.
    3. Válassza a lehetőségetAirPods.
    4. Az oldal tetején kattintson a gombra Elveszett vagy hiányzó AirPod-ok> Az elveszett AirPod-ok cseréje.
    5. Kövesse a képernyőn megjelenő lépéseket egy csere AirPod megrendeléséhez.

    A befizetés után az Apple megerősítő e-mailt küld, majd a kiszállítás után követési információkkal frissíti.

    A csere AirPod párosítása

    Abban az esetben, ha meg kell rendelnie egy helyettes AirPod Pro-t, akkor megérkezése után párosítania kell. Azt gondolhatnánk, hogy a folyamat intenzívebb, de valójában nem ez a helyzet. A következőket kell tennie:

    1. Helyezze mindkét AirPod-ot a töltőtokba.
    2. Nyissa ki a tok fedelét, nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot Beállít gombot a hátulján öt másodpercig.
    3. Amíg a fény fehéren villog, oldja fel iPhone készülékét, és kövesse a beállítási animációt.

    Voálá! Most a csere AirPod párosul a töltőtokhoz, a másik AirPod-hoz és az iPhone-hoz!

    Cserélje ki a véletlenül elveszett fülhegyeket

    Sajnos nem csak felhalmozhat egy csomó fültippet az AirPods Pro készülékéhez. Abban az esetben, ha cseréket szeretne, vagy meg kell rendelnie, akkor át kell esnie az Apple támogatásán.

    A következőket kell tennie:

    1. Keresse meg böngészőjében a getsupport.apple.com webhelyet.
    2. Jelentkezzen be Apple ID azonosítójával.
    3. Válassza a lehetőségetAirPods.
    4. Az oldal tetején kattintson a gombraElveszett vagy hiányzó AirPod-ok> Cserélje ki az elveszett AirPods Pro fülhegyeket.
    5. Kövesse a képernyőn megjelenő lépéseket csere-tippek megrendeléséhez.

    Csakúgy, mint az elveszett fülhallgató cseréjével, a 3,95 dolláros díj befizetése után megerősítő e-mailt kapunk. Ezután érkezik egy újabb e-mail frissített nyomkövetési információkkal, és az Apple közli, hogy ez 3-5 munkanapot vesz igénybe.

    Mi a teendő, ha az AirPods Pro ropog vagy pattan

    Az egyik olyan kérdés, amely látszólag egyre inkább felmerült későn, az az, hogy az AirPod-ok recsegni, pattogni kezdtek, vagy felesleges statikusak. Ez akkor fordulhat elő, amikor zenét játszik, podcastokat ad vagy telefonál. Ennek ellenére frusztráló kérdés, amikor bekövetkezik, és íme néhány lépés, amelyet megtehet.

    Próbáljon meg egy másik alkalmazást

    Az AirPods Pro hibaelhárításának legegyszerűbb módja az, ha megpróbál váltani egy másik alkalmazásra. Néhányan azt tapasztalták, hogy vannak olyan alkalmazásfrissítések, amelyek problémákat okoznak az AirPods Pro készülékkel. Tehát, ha zenét hallgat, és hallja a problémát, próbáljon meg lejátszani egy YouTube-videót, hogy lássa, folytatódik-e.

    Válassza le és párosítsa újra iPhone készülékét

    A következő módszer arra, hogy az AirPod-k leállítsák a funky működését, az, hogy leválasztják őket. Ennek folyamata nem különbözik más Bluetooth-termékektől, és ezt a következőképpen teheti meg:

    1. Győződjön meg arról, hogy az AirPods Pro készüléke töltési helyzetben van.
    2. Várjon 30 másodpercet, majd nyissa ki a fedelet.
    3. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást az iPhone-on.
    4. Válassza a lehetőséget Bluetooth.
    5. Koppintson a én az AirPod-ok mellett.
    6. Koppintson a Felejtse el ezt az eszközt és megerősít.

    Miután ezt megtette, folytathatja az AirPods Pro és az iPhone vagy iPad párosítását. Abban az esetben, ha továbbra is problémái vannak, próbálkozzon a soft reset végrehajtásával. Ez úgy tehető meg, hogy az AirPod-kat legalább 30 másodpercre visszateszi a töltőtokba, majd eltávolítja őket.

    A feladat végrehajtása megakadályozza, hogy minden eszköz megpróbáljon csatlakozni az AirPods Pro készülékéhez. És amikor kiveszi az AirPods Pro készüléket a tokból, győződjön meg arról, hogy azt az eszközt használja, amelyhez megpróbálja csatlakoztatni őket.

    Akár azt a további lépést is megteheti, hogy szétválasztja az AirPod-okat bármely más csatlakoztatott eszközzel az interferencia elkerülése érdekében.

    Ellenőrizze a szoftverfrissítést

    Az Apple időnként új szoftverfrissítéseket bocsát ki az AirPods Pro készülékhez. Sajnos nincsenek kiadási megjegyzések arra vonatkozóan, hogy mit tartalmaznak ezek a frissítések. Feltételezhetjük azonban, hogy ezek szabványos hibajavítások és szoftveres fejlesztések az élmény javítása érdekében.

    Így frissítheti a szoftvert:

    1. Győződjön meg arról, hogy az AirPod-ok párosítva vannak és csatlakoztatva vannak az iPhone készülékéhez.
    2. Hallgasson zenét akár egy percig is.
    3. Helyezze vissza az AirPods Pro készüléket a töltőtokba, és töltse legalább 30 percig.

    Kapcsolja be az automatikus fülérzékelést

    A következő módszer inkább azok számára szól, akik médialejátszásuk során „akadoznak”. De ha ebbe a kategóriába tartozik, megpróbálhatja ki-, majd újra be- és kikapcsolni az automatikus fülfelismerést.

    Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az AirPod-ok tudják, mikor van a füledben, így a média szüneteltethető vagy lejátszható a történések alapján.

    1. Nyissa ki az AirPods Pro töltőtokot, de hagyja benne az AirPodokat.
    2. Nyissa meg a Beállítások kb.
    3. Koppintson a Bluetooth.
    4. Keresse meg az AirPods Pro készüléket, és érintse meg a ikont Információs gomb az eszközök listáján.
    5. Görgessen lefelé és váltson Automatikus fülérzékelés hoz Ki pozíció.
    6. Várjon néhány percet, majd kapcsolja a beállítást a Tovább pozíció.

    Kapcsolja ki a Wi-Fi-t hívás közben

    Előfordulhat, hogy telefonálás közben tapasztalja a fent említett problémákat. Ennek oka lehet, hogy a különböző eszközök zavarják az iPhone Bluetooth-kapcsolatát. Ebben az esetben ki kell kapcsolnia a Wi-Fi-t hívás közben.

    Ha gyorsan szeretné kikapcsolni a Wi-Fi-t, csúsztassa lefelé az ujját a képernyő jobb felső sarkából, és koppintson a ikonra Wi-Fi ikon. Ez ideiglenesen kikapcsolja a Wi-Fi-t, és később újra csatlakozik. Ha végleg ki kell kapcsolnia a Wi-Fi-t, akkor kövesse az alábbi lépéseket:

    1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást az iPhone-on.
    2. Koppintson a Wi-Fi.
    3. Toggle Wi-Fi hoz Ki pozíció.

    A hívás befejezése után visszatérhet a Beállítások alkalmazásba, és újra bekapcsolhatja.

    Lépjen kapcsolatba az Apple ügyfélszolgálatával

    Az utolsó lehetőség az Apple ügyfélszolgálati csapatának megkeresése. A képviselők valószínűleg elvégzik néhány hibaelhárítási lépést, és ha követte a fenti lépéseket, akkor azok már befejeződnek.

    Abban az esetben, ha az AirPodokat hibásnak találják, az Apple kiadhat Önnek egy cserélhető AirPods Pro készletet.

    1. Keresse meg böngészőjében a getsupport.apple.com webhelyet.
    2. Jelentkezzen be Apple ID-jével.
    3. Válassza a lehetőséget AirPods.
    4. Az oldal tetején kattintson a gombra Cserélje ki az elveszett vagy hiányzó AirPod-okat.
    5. Kövesse a képernyőn megjelenő lépéseket az AirPods Pro csere megrendeléséhez.

    Az AirPods Pro karbantartása és hibaelhárítása

    Az AirPods Pro-t az Apple szilárdan építi, és garanciával rendelkezik. Ha bármilyen hanggal kapcsolatos problémája van az AirPod-okkal, forduljon az Apple-hez és javítsa ki őket.

    A legtöbb karbantartás, amelyet elvégeznie kell ezeken az egységeken, az AirPod-ok megfelelő tisztítása körül mozog. Mivel sok felhasználó naponta használja őket, egy idő után észlelni lehet a töltési problémákat. Előfordulhat, hogy az AirPods Pro nem töltődik vagy töltődik nagyon lassan.

    Ez elsősorban a felhalmozódott szennyeződések és törmelékek miatt, akár magukban az AirPod-okban, akár a töltőérintkezőkben.

     Az AirPods Pro nem tölt? Javítsd meg most

     Az AirPods Pro-val kapcsolatos egyéb kisebb kérdések a fülhallgató kezdeti beállításához és használatához kapcsolódnak. Elkészítettünk egy teljes hibaelhárítási útmutatót, amely megválaszolja a legtöbb kérdést, ha bármilyen problémába ütközik.

     Balesetek történnek. A következőket teheti, ha az AirPods Pro megsérül a vízben.

      Reméljük, hogy ezt a teljes útmutatót informatívnak és hasznosnak találta. Ne felejtse el hasznos forrásként könyvjelzővel ellátni. Kérjük, jelezze nekünk a megjegyzéseket, ha bármilyen kérdése van. Reméljük, hogy valóban élvezni fogja ezt az Apple hardver csodálatos darabját.

      Legutóbbi hozzászólások