A fizetési információk módosítása vagy eltávolítása az App Store-ból

Az iOS 13 kiadásával az Apple úgy döntött, hogy sokat változtat az operációs rendszer különböző aspektusain. Ide tartozik az App Store és a fizetési információk módosításának vagy eltávolításának lehetősége.

Szerencsére az Apple nem távolította el közvetlenül az iPhone vagy iPad eszközről a fizetési információk megtekintésének és kezelésének lehetőségét. A nap folyamán a fizetések kezeléséhez az iTunes használatára kell hagyatkoznia.

Mi újság az iOS 13 alkalmazásboltjával?

Az iOS 13 esetében a legnagyobb változást az új Arcade fül és a Frissítések fül eltávolítása jelenti. Az Arcade-tól kezdve ez egy új előfizetés, amely az iOS felhasználók számára több mint 90 különböző egyedi játékhoz nyújt hozzáférést. Ráadásul nem kell aggódnia semmilyen alkalmazáson belüli vásárlás miatt, csak azért, hogy tovább jusson a játékban.

Ami a Frissítések lapot illeti, ez áthelyezésre került a Fiók szakaszba, amely az App Store profilképének megérintésével található. Ezután lefelé görgetheti és megtekintheti a frissítésre szoruló frissítéseket.

A fizetési információk módosítása vagy eltávolítása

Ezekkel az új változásokkal néhány további lépést kell tennie a fizetések kezeléséhez. De miután odaért, könnyedén hozzáadhat, módosíthat, újrarendelhet vagy eltávolíthat fizetési információkat.

  1. Nyissa meg a Alkalmazásbolt az iPhone vagy iPad eszközön
  2. Koppints a profilképedre a jobb felső sarokban
  3. Érintse meg a nevét és az e-mail címet az oldal tetején
  4. Válassza a lehetőségetFizetések kezelése

Miután megérkezett erre a képernyőre, láthatja az Apple ID azonosítójához kapcsolódó aktuális fizetéseket. A különböző módszerek megtekintésén túl aAdja hozzá a fizetési módot gomb alján.

Koppintson a ikonra isSzerkesztés gombra a jobb felső sarokban a fizetési módok újrarendeléséhez vagy törléséhez. Ha törölni szeretne egyet, érintse meg a bal oldalon található piros „Törlés” ikont, majd érintse meg a elemetEltávolítás. Ezután nyomja meg a gombotEltávolítás ismét megerősíti, hogy el akarja távolítani a fizetési információkat az App Store-ból.

Következtetés

Az Apple jó néhány változtatást hajtott végre az iOS 13 alkalmazással, mivel ez egy jó ideje a legnagyobb kiadást jelenti. Azonban csak azért, mert a dolgokat áthelyezték, még nem jelenti azt, hogy továbbra sem férhet hozzá a szükségesekhez.

Ha bármilyen probléma merül fel, amikor megpróbálja megváltoztatni vagy eltávolítani a fizetési információkat az App Store-ból, ossza meg velünk a megjegyzéseket. Addig szóljon, szóljon, és tudassa velünk, hogy vett-e valami újat a fekete pénteken!

Legutóbbi hozzászólások