Az iMessage képek mentése fényképként az iPhone készülékre

Gyakori kérdés az iMessage-t használó emberek számára: hogyan mentheti az iMessage képeket fotóként iPhone-ra vagy egy másik iDevice-re? Fotókat és képeket kapunk barátainktól és családtagjainktól különböző alkalmazásokon keresztül. A legtöbben ezeket a képeket inkább a Fotók alkalmazásban tárolják, hogy azokat könnyedén vissza lehessen tölteni az iCloud Photo Library-be, és különböző Apple-eszközökön keresztül elérhessék. Ebben a cikkben áttekintünk néhány tippet az iMessage alkalmazásból a képek fotóiba történő mentésével kapcsolatban.

Egy baráttól kapott kép vagy kép megtartása az iMessage-en keresztül viszonylag egyszerű. Fedezzük fel a rendelkezésünkre álló különféle lehetőségeket. Kiemeljük a Mentés vs Kép mentése egyéb szempontjait is.

Hogyan lehet egyetlen képet áthelyezni az iMessage alkalmazásból az iPhone fotóira

1. tipp: Tartsa nyomva a képet néhány másodpercig, és megjelenik a „Mentés” lehetőség, ahogy az alább látható. Ennek kiválasztásával a teljes iMessage szál mentésre kerül a képpel együtt. Ez a művelet nem csak a képet menti a fotóiba, amint az alább látható. Ezzel a módszerrel meg lehet tartani egy teljes iMessage szálat.

Valószínűleg nem erre gondolt. Valószínűleg te akartad csak a képet mentse és nem a teljes iMessage szál a Fotókba.

Ahelyett, hogy nyomva tartaná az iMessage képét, egyszerűen érintse meg a képet, és csak a kép jelenik meg a következő képernyőn.

Kattintson a megosztás gombra a kép bal szélén. Ez az egyetlen gomb, amely elérhető a képernyőn. A következő képernyőn megjelenik a kiválasztott képen végzett műveletek listája.

Ha csak el szeretné menteni ezt a képet a Fotók alkalmazásba, egyszerűen érintse meg a Kép mentése gombot az alábbiak szerint. Ha ez a gomb nem látható az iPhone készülékén, csúsztassa jobbra a harmadik sorban a megkereséséhez.

Van egy kisebb iPhone-ja?

Azok számára, akik kisebb iPhone-okkal rendelkeznek, mint például az iPhone 5 vagy az iPhone SE, nem feltétlenül kívánja ellopni és görgetni aKép mentése Gomb." Könnyedén testreszabhatja a lehetőségeket, hogy ez a gomb megjelenjen a választások tetején.

E gombok helyzetének konfigurálásához érintse meg a „Tovább…” elemet. A következő képernyőn nyomja meg a Kép mentése sor melletti három vízszintes nyilat, és húzza a lista tetejére. Ez a művelet teszi a Kép mentése gombot az első választássá.

Ha ehelyett az iCloud Drive-ra szeretné áthelyezni a fényképeket vagy képeket, akkor ezt innen is megteheti.

Mentsd el az iMessage képeket fényképként Gyors tipp - Megosztás a WhatsApp alkalmazással

Azok, akik az iMessage-t és a WhatsApp-ot is használják, könnyedén megoszthatják képeiket az iMessage alkalmazásból a WhatsApp-ba. Csak válassza az „Importálás a WhatsApp segítségével” lehetőséget a lehetőségek közül, és válassza ki azt a névjegyet vagy a WhatsApp csoportot, amellyel meg szeretné osztani a képet, és kész.

Nem kell áthelyezni a képet a Fotókba, majd megosztani a WhatsApp-ban.

A fenti lépések hasznosak, ha egy vagy két fényképet kell áthelyeznie a fényképezőgép tekercsébe, de időigényes, ha sok olyan fényképet kellett áthelyeznie, amelyet barátjától vagy családtagjától kapott. Van erre egy könnyebb módszer.

Íme a lépések, amelyeket megtehet, ha egynél több fényképet küldött Önnek egy születésnapi esemény után!

Több iMessage-kép mentése a Fotókba

Az összes képet, amelyet egy partnertől kapott az iMessage segítségével, a fényképekbe mentse, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa el az iMessage alkalmazást

2. Érintse meg a képernyő jobb felső sarkában található kis „I” ikont.

3 A következő képernyő alján megjelenik egy ablak, amely az ebből a névjegyből kapott összes képet mutatja.

4. Tartsa lenyomva bármelyik fényképet, és válassza a „Tovább…” lehetőséget a lehetőségek közül.

5. Most kiválaszthat több képet, amelyeket át szeretne tölteni a Fotókba. Válassza ki a képeket a képeken található kis nyitott kör megérintésével. Ez a művelet lehetővé teszi, hogy elhanyagolja azokat a képeket, amelyeket nem szeretne átvinni a fényképezőgép tekercsére.

6. Miután kiválasztotta, érintse meg a „Képek mentése” elemet a képernyő alján. Ez a művelet automatikusan átmásolja a kiválasztott képeket a fotóiba.

Megpróbálja menteni az iMessage Mini Camera alkalmazás képeit?

Az iOS 10-ben az iMessages alkalmazásban található „mini kamera alkalmazás” nem menti automatikusan az elkészített fényképeket. Tehát ezeket a képeket manuálisan kell mentenie.

Az iMessage min-cam képek mentése az iOS 10 rendszerben

  1. Nyissa meg az iMessage alkalmazást
  2. Koppintson a Kamera ikonra vagy a kis nyílra, majd a Kamera ikonra
  3. Készítsen fényképet a Mini kamera használatával
  4. Fotó küldése a Fel nyíl gomb megérintésével
  5. A 3D Touch alkalmazással nyomja meg és pöccintsen a fényképre, majd válassza a Mentés lehetőséget. A fénykép mostantól a Camera Roll mappába ment
  6. 3D érintés nélkül koppintson a fényképre, majd a Megosztás gombra, majd a Kép mentése gombra. A fénykép mostantól a Camera Roll mappába ment

Következtetés

Ezzel a módszerrel könnyebben menthet több képet és mellékletet az iMessage névjegyeiből az iPhone Photos alkalmazásba. Ez lehetővé teszi az iMessage képek szűrését minden névjegy szerint, majd szelektív módon tárolja azokat a fényképeket, amelyeket csak szeretne.

Sok időt takarít meg attól, hogy el kell olvasnia az iMessage szálakat, és minden képet egyszerre kell mentenie.

Reméljük, hogy élvezték ezeket az egyszerű iMessage-tippeket. Kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzéseket, ha van egy kedvenc iMessage fotótippje, amelyet meg szeretne osztani az olvasókkal.

Legutóbbi hozzászólások