iPad, iPhone, iPod YouTube alkalmazás: Nincs engedélye a kért erőforráshiba-javítás - Apple Toolbox - elérésére

Több felhasználó arról számolt be, hogy nem tudtak videókat nézni a YouTube alkalmazáson keresztül. Ezt a hibaüzenetet kapják: „Önnek nincs engedélye a kért erőforráshoz való hozzáférésre”.

A YouTube alkalmazás hibájának kijavítása

Kérjük, próbálja meg az egyes lépéseket, amíg meg nem oldja a problémát

  1. Ellenőrizze a Beállítások> Általános> Korlátozások lehetőséget, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően engedélyezték-e az engedélyeket.
  2. Indítsa újra a YouTube-ot úgy, hogy duplán rákattint a kezdőlapra. Az alkalmazások listája megjelenik a képernyő alján. majd keresse meg és tartsa lenyomva a YouTube ikont, amíg az ikonok nem kezdenek pislákolni, majd érintse meg a „mínuszjel” elemet. Kattintson a kezdőlap gombra, és indítsa újra a YouTube alkalmazást a YouTube ikon megérintésével.
  3. Indítsa újra készülékét (iPad, iPhone vagy iPod) az Alvás / Ébresztés gomb néhány másodpercig tartó lenyomásával, amíg meg nem jelenik a piros „kikapcsoláshoz csúszó csúszka”, majd csúsztassa el a csúszkát. Ezután nyomja meg és tartsa lenyomva az Alvó / Ébresztő gombot az eszköz bekapcsolásához.
  4. Nyissa meg a böngészőt (pl. Safari), látogasson el a youtube.com oldalra, és hozzon létre egy fiókot, ha még nincs. Ezután indítsa el a YouTube alkalmazást, és a „Bejelentkezés” gombra kattintva jelentkezzen be YouTube-fiókjába.

Legutóbbi hozzászólások