Az iPhoto 9.0.1 kiadva az iPhoto '11 Library Upgrade Issue címre; Apple Posts KB cikk

Az Apple kiadta az iPhoto 9.0.1 alkalmazást, amely „olyan kérdésekkel foglalkozik, amelyek rendkívül ritka esetekben adatvesztést okozhatnak, ha egy könyvtárat frissítenek az iPhoto korábbi verziójáról”. A felhasználóknak telepíteniük kell ezt a frissítéstmielőtt frissítené az iPhoto ’11 -re.

Ez a probléma olyan helyzetet eredményezhet, amikor a fotókönyvtárak üresek vagy hiányoznak az iPhoto ’11 frissítése után, és az összes benne lévő képet látszólag törlik

Az Apple megfelelő tudásbázisának cikke kimondja:

„Ha az iPhoto váratlanul kilép a frissítési folyamat során, először ellenőrizze, hogy telepítette-e az iPhoto 9.0.1 szoftverfrissítést, mielőtt megkísérelné a könyvtár újbóli frissítését. frissítési folyamat. Azt javasoljuk az ügyfeleknek, hogy hagyják folytatni a folyamatot, amíg a frissítés előrehaladási sávja meg nem jelenik.

„Ha a könyvtár frissítése során kényszeresen kilépett az iPhoto ’11 programból, akkor ne próbálkozzon az iPhoto ’11 megnyitásával vagy a könyvtár frissítésével az iPhoto 9.0.1 frissítés első telepítése nélkül.Fontos: A frissítés megkísérlése erőszakos kilépés után adatvesztést okozhat. ”

Legutóbbi hozzászólások