Szeretné az iMessage alkalmazást a Windows PC-jén? Hogyan kell

Az iMessage friss frissítéseivel sok iPhone és más iDevice felhasználó hozzáférést szeretne az iMessage-hez a személyes vagy a munkahelyi számítógépén, így a barátokkal és családtagokkal való beszélgetés minden típusú eszközön folytatódik - otthon és munkahelyen.

Sokunknak, az iFolks rendelkezik Apple számítógéppel, így az iMessage lépést tartása nagyon egyszerű. De van köztünk jó néhány olyan is, akinek Windows PC-je van, otthon és főleg a munkahelyén. Tehát hogyan érjük el, hogy az iMessage MINDEN gépünkön beszéljen

 • Telepítse a Chrome távoli asztali kiterjesztését Mac számítógépére, és ossza meg az iMessage-eket az összes számítógéppel a Chrome-on és az interneten keresztül
 • Jailbroken iPhone esetén használja a Távoli üzenetek alkalmazást

Mi a helyzet egy böngészőalapú iMessage-lel?

Azt gondolhatja, hogy az Apple online böngésző-alapú szolgáltatással rendelkezik az iMessage számára, így könnyű bejelentkezni, bárhol is vagyunk. De sajnos jelenleg nincs szolgáltatás az iMessages online eléréséhez!

A hagyományos gondolat az, hogy az Apple szolgáltatásait csak saját iDevices és Mac számítógépeire kívánja korlátozni. Ez millióinkat, esetleg milliárdjainkat is sötétben hagyja, és nem tudunk hozzáférni az iMessage-hez, amikor munkahelyünkön vagy otthoni Windows számítógépünket használjuk.

Ezeknek a viszonylag egyszerű lépéseknek a betartása megkönnyíti, mint valaha, a kapcsolattartást az iPhone-on, iPad-en, iPod touch-on, Mac-en és még saját Windows PC-jén is a legfontosabb emberekkel.

Tehát minden további nélkül így csináljuk.

Amire szükséged van

Először is, szükséged lesz legalább egy Mac-re (munkahelyi, otthoni, iskolai vagy egyéb), hacsak nem akarod börtönbe zárni a telefont.

Gyors szó Mac személyi számítógép-felhasználók számára

Még 2012-ben az Apple kiadta az iMessage alkalmazást a Mountain Lion (10.8.) Verzióban. Ettől az operációs rendszertől kezdve a Mac Üzenetek alkalmazásával folytathatja a beszélgetéseket a számítógépén, ott, ahol abbahagyta az iPhone, iPad és iPod touch készülékeken. A Messages for Mac teljesen ingyenes, és bárkivel együttműködik, aki az iMessage-t aktiválta iOS, OS X és macOS eszközein.

Az iMessage telepítése Mac számítógépére

Először ellenőrizze, hogy az alkalmazás megtalálható-e a számítógépén. Keresse meg az „Üzenetek” elemet a Spotlight Keresésben vagy az Applications mappában. Ha nincs telepítve az Üzenetek, ellenőrizze, hogy az OS Mountain Lion (10.8) vagy újabb verzióját futtatja-e. Ha nem, töltse le a legújabb operációs rendszert, amelyet a Mac számítógépe lehetővé tesz.

Ha feltételezzük, hogy operációs rendszere naprakész, és még mindig nincsenek üzenetei, látogasson el a Mac App Store-ba, és töltse le onnan az Üzenetek alkalmazást.

Ha az Üzenetek a számítógépén van, nyissa meg az alkalmazást, és jelentkezzen be Apple ID-jével és jelszavával. Az üzenetek csak az Apple azonosítóval és a jelszóval működnek, ezért az iMessage használatához bármilyen eszközön, ideértve az iPhone-okat, az iDevice-eket és a számítógépeket is, rendelkeznie kell fiókkal.

Ha még nincs Apple ID azonosítója, akkor nézze meg ezt a linket a saját létrehozásához. Ne feledje, hogy minden Apple ID-hez 5 GB iCloud-tárhely tartozik ingyenesen.

Miután bejelentkezett Apple ID azonosítójával és jelszavával, az Üzenetek automatikusan letölti és szinkronizálja az adott Apple ID azonosítóval használt összes korábbi beszélgetést. Tehát ott folytatja, ahol abbahagyta, és az új beszélgetés szinkronizálódik az összes Apple ID azonosítóval társított iDevice készülékével és számítógépével.

Akár SMS-eket is küldhet Mac számítógépén a Continuity nevű funkció használatával!

A Messages beállítása után szabadon küldhet szöveges üzeneteket, hangüzeneteket, képeket és videókat az interneten keresztül.

Mi a helyzet több Apple ID-vel és iMessage-lel

Nem léphet be több fiókba egyszerre. Egynél több Apple ID-t használhat az Üzenetek és az iMessage szolgáltatással. De minden alkalommal, amikor más Apple ID-t szeretne használni, manuálisan kell váltania az Apple azonosítók és a jelszavak között.

Az iMessage és az üzenetek elérése a Windows PC-vel

iMessage a Mac távoli elérésével

Az iMessage számítógépre való letöltésének egyik megoldása a Chrome nagyszerű Távoli asztal funkciójának használata. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, szükséged van egy Mac számítógépre a dolgok beállításához. Amit a Chrome Távoli asztal biztosít, az iMessages szolgáltatáshoz való hozzáférés azáltal, hogy a Windows PC-t távolról csatlakoztatja a Mac számítógéphez.

A fő hátrány az, hogy csak akkor érheti el az iMessages alkalmazást, ha a Mac számítógép be van kapcsolva (nem alszik) és csatlakozik az internethez. És szüksége van az Apple azonosítójára.

A Chrome távoli asztal használatával az összes kapcsolat teljesen biztonságos. Hozzáférés más számítógépekhez, vagy akár egy másik felhasználó biztonságos hozzáférése az interneten keresztül. Minden a Chrome böngészőn keresztül történik.

A Chrome távoli asztal használata

# 1: A Chrome távoli asztal beállítása

 1. Jelentkezzen be a Google-ba a Chrome böngészőben (vagy hozzon létre új Google-fiókot)
 2. Töltse le a Chrome Távoli asztali alkalmazást a Chrome App Store-ból (BÖGGÉSZŐJÉNEK KELL HASZNÁLNI A KRÓMOT!)
 3. Válassza az Alkalmazás hozzáadása a Chrome-hoz lehetőséget
  1. Első beállítás esetén megjelenhet egy engedélyt kérő üzenet. Kattintson a Folytatás gombra, ha ezt az üzenetet látja:
 4. A Chrome távoli asztali alkalmazás megjelenik a chrome: // alkalmazások listájában
  1. Kattintson az alkalmazásra
 5. Az előugró ablakban a Sajátgépek alatt érintse meg az Első lépéseket
  1. Válassza a Távoli kapcsolatok engedélyezése lehetőséget
  2. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a Chrome távoli gazdagép-telepítőjének letöltéséhez
 6. A Letöltés Chrome Remote Desktop Host Installer alkalmazásban válassza az Elfogadás és telepítés lehetőséget
  1. Mentse a chromremotesektop fájlt az asztalra, a letöltési mappába vagy a kívánt célhelyre
  2. A fájl letöltése után nyissa meg
 7. Kattintson duplán a Chrome Remote Desktop Host csomagra
  1. A telepítéshez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat
  2. Adja meg rendszergazdai jelszavát, amikor megkérik
 8. A sikeres telepítés után nyissa meg újra a Chrome Távoli asztal alkalmazást
 9. Koppintson a Távoli kapcsolatok engedélyezése elemre
 10. Hozzon létre egy legalább 6 számjegyből álló új PIN-kódot
  1. Erre a PIN-kódra lesz szüksége, ha másik számítógépről szeretne csatlakozni
  2. Válasszon valamit, amire emlékszik, vagy írja le, és tartsa biztonságban
  3. Adja meg Mac rendszergazdai jelszavát, ha arra kéri
  4. Sikeres esetben megjelenik egy üzenet, amely tudatja Önnel, hogy a távoli kapcsolat engedélyezve van
 11. Ha távoli hozzáférést biztosít a Mac-hez, győződjön meg arról, hogy BE van kapcsolva, csatlakozik az internethez, és a hozzáférés biztosítása érdekében nincs beállítva alvó üzemmódba.

# 2: Használja a Chrome távoli asztalt egy másik számítógépen

 1. Ha Mac számítógépét egy másik számítógépen szeretné elérni, nyissa meg a Chrome-ot, és jelentkezzen be ugyanazzal a Google-azonosítóval, amelyet a Chrome távoli asztal beállításához használt
 2. Nyissa meg a Chrome Távoli asztali alkalmazást, vagy írja be a chrome: // apps címsávba az alkalmazás megkereséséhez
 3. Keresse meg Mac számítógépét a Saját számítógépek alatt
  1. Kattintson duplán a kapcsolat létrehozásához
  2. Ha látja az Első lépéseket, kattintson erre először, majd kattintson duplán a távoli számítógép nevére
  3. Írja be PIN-kódját, és koppintson a Csatlakozás elemre
 4. A kapcsolat létrejötte után megjelenik a Mac asztala
  1. Maximalizálja az ablakot teljes képernyősre, hogy jobban láthassa a Mac asztalát
 5. Az iMessages ellenőrzéséhez érintse meg az Üzenet alkalmazást a Mac dokkolójában (ha van), vagy érintse meg az Indítópad elemet az Üzenetek alkalmazás megkereséséhez
 6. Az iMessages-nek meg kell jelennie a képernyőn a Chrome-ban
 7. A Mac-hez való csatlakozás megszakításához érintse meg a Megosztás leállítása gombot a megosztott képernyő alján
  1. Ha véletlenül befejez egy munkamenetet, válassza az Újracsatlakozás lehetőséget (írja be újra a PIN-kódot)

Távolítsa el a Chrome távoli asztalt a Mac számítógépéről

 1. Először távolítsa el a Chrome Remote Desktop Host alkalmazást
  • A Mac alkalmazás mappájában keresse meg a Chrome Remote Desktop Host Uninstaller alkalmazást
  • Indítsa el az eltávolítót, és kattintson a gombraEltávolítás
  • Adja meg Mac rendszergazdai jelszavát, ha arra kéri
  • Ha sikeres, megjelenik egy üzenet, amely megerősíti az eltávolítást
 2. Ezután távolítsa el a Chrome Remote Desktop alkalmazást Google-fiókjából
  • Mac-en nyissa meg a Chrome-ot
  • Keresse meg a Chrome Távoli asztali alkalmazást, vagy írja be a chrome: // apps címsávba
  • Vezérlőpult - kattintson (vagy kattintson a jobb gombbal) az alkalmazásra, és válassza a lehetőségetEltávolítás a Chrome-ból
  • A párbeszédpanelen kattintson a gombraEltávolítás

Emlékeztetőül: a módszer megvalósításakor hozzáférést kell kapnia egy Mac számítógéphez. És azt a Mac-t be kell kapcsolni, és csatlakozni kell az internethez, különben; ez a tipp nem fog működni.

A Chrome Remote Desktop szintén teljes körű a platformok között, távoli segítséget nyújt Windows, Mac és Linux felhasználóknak, és bármikor hozzáférhet Windows (XP +) és Mac (OS X 10.6+) asztali számítógépeihez, mindezt a Chrome böngészőből.

Hogyan érhető el az iMessage és az üzenetek börtönbontással

Mi a jailbreak?

Jelenleg az iMessage böngészőn történő elérésének egyetlen módja az iPhone börtönbüntetésének megszakítása. A Jailbreaking alapvetően a tényleges iOS-t egy új, nagyobb rugalmasságot biztosító operációs rendszerrel váltja fel.

Megváltoztathatja az iDevice megjelenését és érzését, és rengeteg egyedi alkalmazást, módosítást és kiegészítőt választhat, amelyek nem állnak rendelkezésre az Apple hivatalos App Store-ban.

A jailbreak segítségével megadhatja az Android-felhasználók testreszabási típusát. És e sok módosítás között szerepel az iMessages használatának lehetősége az internet bárhonnan. Utána még visszaállítja az iPhone gyári beállításait.

Óvatosan

A legtöbb felhasználónak NEM ajánljuk az iPhone vagy más iDevice készülékek jailbreakjét. A Jailbreaking automatikusan érvényteleníti a jótállást és a további megvásárolt AppleCare + terméket.

Azt is kockáztatja, hogy „téglázza” az iDevice-t, rengeteg hibával találkozik, és nagyobb a biztonsági megsértések és elültetett rosszindulatú programok kockázata.

Tehát az iPhone börtönbontása valóban azoknak az iFolks-oknak szól, akik nagyon jól érzik magukat a munkában és az iPhone-ok és más iDevice-ek hibaelhárításában.

Megyek érte

A bátor szív számára, aki készen áll a börtönbontó ugrásra, rengeteg plusz is van. A jailbroken iPhone-ok hozzáférnek a Cydia-hoz, amely az Apple App Store alternatívája a „jailbroken” iDevices számára.

Az App Store-ban nem érhető el a Cydia. Ehelyett egy „börtönbontó” eszköz, például Pangu, TaiG és mások segítségével telepítve van az iPhone készülékére.

A Jailbreaking lehetővé teszi, hogy teljes mértékben testre szabhassa iPhone-ját, és akár olyan alkalmazásokat is letölthessen, amelyeket az Apple jelenleg tilt. Ez a börtönbontás olyan dolgokat tartalmaz, mint a zárolási képernyő testreszabása, saját alapértelmezett alkalmazások beállítása, a vezérlőközpont testreszabása, a Touch ID vagy a 3D Touch hozzáadása még régebbi eszközökhöz is, valamint parancsikonok és egyéb beállítások létrehozása a felhasználói felületen.

Természetesen az iPhone vagy más iDevice börtönbontása minden eszközön hozzáférést biztosít az iMessage szolgáltatáshoz.

Hogyan lehet feltörni az iPhone-t vagy egy másik iDevice-t

Mielőtt még megfontolná iPhone börtönbontását, győződjön meg arról, hogy biztonsági másolatot hajt végre a jelenlegi iDevice-ről, lehetőleg legalább 2 helyen (felhőalapú és helyi). Nézze meg cikkünket a 2X2 szabály betartásáról.

A biztonsági másolatok elkészítése után a legjobb gyakorlat az iDevice helyreállítása az iTunes segítségével. Az iDevice tisztasága jobb eredményeket hoz a jailbreak segítségével.

A következő lépés a jailbreak szoftver letöltése számítógépére, Windows vagy Mac rendszerre. Futtassa a szoftvert, és kövesse a lépéseket a jailbreak folyamatban való lépéshez.

A jailbreak OS telepítése után keressen egy Cydia nevű ikont. Ha nincs ott, töltse le. A Cydia alapvetően az ön börtönbontott alkalmazásboltja.

Ezután meg kell vásárolnia egy Távoli üzenetek nevű alkalmazást. Ezzel az alkalmazással az iMessages az interneten elérhető minden típusú eszközhöz és számítógéphez, beleértve a Windows rendszert is.

Mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a hitelesítési adatokat, majd az iPhone IP-címét használja a böngészőben, majd a 333. A teljes hozzáféréshez az iMessages-hez be kell jelentkeznie.

iMessage Android felhasználók számára

forrás: imessageonandroid.com

Reméltük, hogy az iOS 11 tartalmazta az iMessage kiadását az Android felhasználók számára. De sajnos, nem! Tehát azoknak az embereknek, akik androidos telefont használnak, van néhány lehetőség az Ön számára, beleértve az olyan alkalmazásokat, mint az iMessage Android és mások a Google Play Áruházból.

Ezen alkalmazások használata lehetővé teszi az iMessage használatát iPhone, más iDevices, Mac számítógépek és Android-telefonjai között. Ez azt jelenti, hogy szövegeket küld az iDevice felhasználóknak mind androidos telefonjáról - ez valóban egy eszközön keresztüli csevegés.

Összegzés

Reméljük, hogy valamikor hamarosan az Apple kiadja az iMessage többplatformos verzióját minden típusú eszközhöz és operációs rendszerhez. Az online üzenetküldő szolgáltatás ideális annak érdekében, hogy bármikor, bárhonnan hozzáférhessünk az iMessage-hez és a beszélgetésekhez, beleértve a munkahelyet is.

Sajnos az a nap még nincs itt, ezért olyan megoldásokat kell használnunk, mint a Chrome Távoli asztal.

Van azonban rengeteg nem Apple üzenetüzenet-alkalmazás, amely már minden platformon átlép és magában foglalja a PC-k támogatását. A Whatsapp, a Viber, a Kik, a Facebook Messenger, a Telegram és még a Skype is a legnépszerűbb iMessage alternatíva.

A Facebook Messenger és a Telegram különösen robusztus, nagyjából bármivel dolgoznak egy webböngészőn keresztül. Szeretjük ezt! Mondja meg nekünk a megjegyzésekben, ha van egy kedvenc üzenetküldő alkalmazásunk, amely minden eszközén és számítógépén működik - szeretjük mindannyiótól hallani.

Boldog iMessaging és üzenetküldés (ha iMessage alternatívákat használ)!

Legutóbbi hozzászólások